Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Steen Andersens første rally herhjemme

DM Rally 
13/08/15 

Den tredobbelte danmarksmester fra Brøndby klar til rally på Møn
For første gang i år stiller rallykøreren Steen Andersen fra Brøndby til start i et rally herhjemme. Det sker i weekendens Gjønge Rally på Møn, tællende til danmarksmesterskabet i rally, hvor han til lejligheden har ny codriver med i Ditte Kammersgaard, da hans sædvanlige andenkører Iben Louring ikke er til rådighed.
 


Steen Andersen 1 er klar til sit første DM-rally herhjemme i år
(Foto: Michael Eisenberg)
 
Steen Andersen stiller op med sin Mitsubishi Lancer Evo X i rallyets hurtigste klasse for de firehjulstrukne biler, hvor han blandt andet er oppe mod den regerende danmarksmester Christian Jensen i Peugeot 208.

Steen Andersen har deltaget i to internationale rallyer i udlandet i år, men udgik begge gange. I Belgien lå han med Iben Louring som codriver nummer seks, da dårlig benzin stoppede benzinpumpen og ødelagde motoren, og i Holland, hvor han havde Jens Chr. Anker med i codriversædet, lå han nummer fem, da han havde en let afkørsel og ikke kunne komme tilbage på vejen fra den mark, han var landet på.

Her hjemme har Steen Andersen vundet to generalklassesejre i sprintløb til det prestigefyldte Yokohamamesterskab, hvor han er favorit til at vinde serien.


Steen Andersens Mitsubishi Lancer fremtræder i ny lakering
(Foto: Michael Eisenberg)

I Gjønge Rally har den 53-årige Steen Andersen den kun 22 år gamle Ditte Kammersgaard fra Kolding med som codriver. Hun har sin unge alder til trods stor erfaring i rally. Blandt de mange kendte kørere, hun har assisteret, er først og fremmest Benny Petersen fra Esbjerg, som hun blev danmarksmester med i 2011 i en Peugeot 106. Ditte Kammersgaard læser aktuelt autoteknolog i Aarhus på den specielle Racing-linje.


Når Ditte Kammersgaard sætter sig i codriversædet hos Steen Andersen lørdag, bliver det i den hurtigste bil, hun endnu har kørt rally med
(Foto: Michael Eisenberg)


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Ditte Kammersgaard
  • Steen Andersen
  • Møn
  • 15/08/15 - Møn - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: