Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Thomas Andersen gør come-back i DM i rally

DM Rally 
13/08/15 

Den unge Brøndbykører klar efter næsten tre års pause
Den 24-årige rallykører Thomas Andersen fra Brøndby er tilbage i danmarksmesterskabet i rally efter en længere pause. Han stiller op i weekendens Gjønge Rally på Møn med 31-årige Casper Nyland fra Roskilde som codriver i sin Peugeot 207 RC.
 


Thomas Andersen er atter klart til at møde udfordringerne i et rally tællende til danmarksmesterskabet
(Foto: Michael Eisenberg)
Det unge rallyhold har kørt sig i form i foråret og sommeren i en række rallysprint, hvor de er avanceret i hvert løb fra først en femteplads i klassen til senest en andenplads i et løb i Ringkøbing tællende til det prestigefyldte Yokohamamesterskab.

"Vi er rykket frem i hvert løb, men jeg kører ikke efter en klassesejr," betoner Thomas Andersen og tilføjer: "Vi kører for at få kilometer under bilen og rutine under bæltet samt en pæn placering på resultatlisten, hvor vi er oppe mod nogle meget hurtige Hondaer.

Thomas Andersens codriver Casper Nyland har lært gamet som andenkører hos Thomas Funch i en Mitsubishi Lancer. Det unge rallyhold stiller op i løbets Gruppe E, og deres Peugeot 207 RC yder 195 hestekræfter. Der er seks hold til start i klassen.


Thomas Andersen stiller op med denne 195 hestekræfter stærke Peugeot 207 RC
(Foto: Michael Eisenberg)


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Møn
  • 15/08/15 - Møn - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: