Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Jubilæum med speederen i bund

Special Saloon 
13/08/15 

First Stop Special Saloon feltet agter at fejre Ring Djurslands 50 års Jubilæumsløb med speederen i bund.
Med 21 tilmeldte i klassen er der garanti for kamp om placeringerne på den kuperede bane, som nogle kørere frygter og flere elsker.
 

For den regerende mester i SS2, Martin Vedel Mortensens, vedkommende bliver der næsten tale om en sæsonstart, da han var forhindret i at deltage i første afdeling og udgik allerede under tidtagningen til anden afdeling, da motoren i hans hurtige Opel Corsa stod af. Men nu skal der hentes point og podieplaceringer i weekendens tre heat, hvis resultaterne fra de foregående tre sæsoner skal følges op.


Den regerende SS2 mester, Martin Vedel Mortensen, jagter sine første point i denne sæson

Anders Christensen er ligeledes tilbage i SS2 med sin trofaste Peugeot 307 efter en pause, ligesom Jonas Sejersen, der har pudset og plejet sin Toyota Supra så den nu yder mere end 700 HK. Men der er også brug for råstyrke i SS 4, hvor Jonas er oppe mod en horde af Porscher og Ferrarier.

Sidst, men ikke mindst, har Chris Poulsen støvet sin Porsche efter en længere pause og medvirker til at klassen kan byde på sæsonens største felt.

Special Saloon kørerne skal, som nævnt, i aktion tre gange i løbet af weekenden. Første heat afvikles lørdag eftermiddag og de to sidste søndag med andet heat om formiddagen og finaleheatet først på eftermiddagen.

First Stop Special Saloon Car


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 16/08/15 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her