Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Ny udfordring for Legend-kørerne

Legends Car 
12/08/15 

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen kører for første gang på Sturup Raceway
Det er en helt ny udfordring, der venter deltagerne i Danmarks sjoveste racerklasse, når fjerde afdeling af OK Mobil 1 Legend Car Cuppen køres på søndag.
Det er nemlig hverken på en af de permanente baner eller gadebaner i Danmark, at løbet køres. Det er i stedet henlagt til Sturup Raceway, som ligger tre kvarters kørsel fra Rådhuspladsen i København.
 

Sturup Raceway er kendetegnet ved at byde på dels mange sving, dels mange stigninger og fald på det 2.087 meter lange forløb, så kørerne skal nok få hænderne fulde med at få de små biler i fem ottendedels størrelse rundt.


OK Mobil 1 Legend Car-kørerne indtager søndag Sturup Raceway
(Foto: Morten Alstrup)

Som altid vil konkurrencen være stor i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, hvor det er Nils Kvorning, Viborg, der fører tabellen an. Han er i år vendt tilbage til klassen efter flere års pause, og det er derfor lettere overraskende, at han har klaret sig så godt i konkurrence med f.eks. Christian Høgh, Århus, Kevin Verner Jensen, Silkeborg, og Lasse Rolighed, Daugård.

Nicholai Sørensen, Sindal, og Kenneth Jensen, Langå, er to kørere, som også forventes at være toneangivende i feltet, og netop denne duo har noget at revanchere. De har nemlig måttet indkassere en udelukkelse fra den seneste mesterskabsafdeling på Ring Djursland, da deres motorer ikke overholdt reglementet, og de er dermed rykket tilbage i tabellen.

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen kører tre løb søndag på Sturup Raceway, hvor feltet tæller 32 startende.

Driftsforeningen Padborg Park
http://legendscup.dk/

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Sturup Raceway
  • 16/08/15 - Sturup Raceway - Legends Car
  •