Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Mikkel Mac trækker sig fra Danish Supertourisme

Danish
Supertourisme
Turbo 

12/08/15 

Formula Racing-kører Mikkel Mac stopper sine aktiviteter i den danske Supertourisme-serie og øger fokus på sin indsats i European Le Mans Series.
 

Efter fire afdelinger af Danish Supertourisme har Mikkel Mac valgt at trække sig fra den danske racerserie og skal ikke køre sæsonens sidste tre afdelinger. Øger i stedet sit fokus på European Le Mans Series.


Mikkel Mac trækker sig fra Danish Supertourisme
(Foto: Formula Racing)

– Jeg har efter store overvejelser valgt at stoppe mit engagement hos Image Racing i Danish Supertourisme, lyder det fra Mikkel Mac.

– Jeg har været glad for at være med til at starte et helt nyt motorsportsprogram op i Danmark, og jeg vil ikke udelukke, at jeg vender tilbage til serien på et andet tidspunkt.

Den 22-årige Formula Racing-kører lå efter de første fire afdelinger af den danske serie på en 3. plads i mesterskabet, hvor han har kørt en Kia.

Mikkel Mac vil nu fokusere på sit engagement hos Formula Racing, hvor han sammen med Johnny Laursen og Andrea Rizzoli har taget føringen i GTE-mesterskabet i den benhårde European Le Mans Series.

Formula Racing


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  •