Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

DC RACING: Danmarksmester

Rallycross - DM 
12/08/15 

Rallycross Super 2000
Det var et spændt og forhåbningsfuldt Team der i weekenden den 08-09 august drog til Nysumbanen ved Hobro hvor DM6 i RallyCross blev afholdt.
Dette var en helt speciel weekend idet Danmarksmesterskabet inden DM7 kunne hentes hjem allerede her.
 

Man må sige at det hele kørte efter bogen, Dennis var hurtigst og nr.1. efter de indledende runder og fik derved de 16. max DM point og direkte videre til Semifinalen.

Semifinalen blev derefter afviklet med sikker og flot præstation med placering som nr. 2.


(Foto: Hoffmann Foto)

Dette gav direkte adgang til Finalen. Her skulle der kæmpes mod 3 stærkt kørende Nordmænd i deres baghjulstrukne biler, som forventede tog de starten og efter noget tumult i asfaltsvinget endte Dennis som sidste mand.

Så nu skulle der bare køres stærkt og kæmpe sig op igennem feltet, dette blev dog noget af en kamp og prøvelse idet servostyringen valgte at stå af allerede i 1.ste omgang. Men trods det gik der ikke mange omgange før Dennis havde kørt sig op som nr.4. og endda helt op og kæmpe om 3. pladsen. Men med en meget svær og tungt styrende Clio endte finalen med en 4.plads. En efter omstændighederne rigtig flot præstation der samtidigt var nok til at køre over stregen som GULDVINDER OG DANMARKSMESTER 2015, I RALLYCROSS SUPER 2000.

Citat Dennis:
"Det var en utrolig hård finale idet jeg mistede servostyringen i første omgang og derved havde svært ved at tage svingene med samme hastighed og præcision som normalt, men er fuldt ud tilfreds med i situationen at køre mig op som nr.4. I kampens hede var jeg egentlig ikke helt klar over hvilken konsekvens dette havde i den samlet stilling, så det var bare helt vild fed melding at få over radioen fra Jens Ole..Tillykke du er nu Danmarksmester !!"

"Jeg vil samtidigt takke alle mine trofaste Sponsorer der har bakket op igennem ikke bare denne sæson men igennem flere sæsoner, hele mit fantastiske Team der har ofret rigtig meget af deres fritid væk fra deres familier. En stor tak til min familie, venner og alle der støttet mig både under løb og løbende på Facebook. TAK."


(Foto: Hoffmann Foto)

Nu ser Teamet frem til en spændende og udfordrende weekend hvor vi den 15 -16 august drager en tur til Norge for at køre med i den sidste afdeling af det Nord Europæiske Mesterskab.

Derefter er der kun en afdeling tilbage i DM og dette bliver afholdt på Nysumbanen ved Hobro den 12 - 13 september 2015.

Med venlig hilsen
DC Racing.


Læs mere om:
  • Nysum
  • 09/08/15 - Nysum - Rallycross - DM
  •