Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Nordeuropæisk top race på Nysumbanen

Rallycross - DM 
11/08/15 

I denne weekend er der blevet kørt semifinale i både DM og NEZ cup.
Det var et hurtigt felt der var samlet, da NEZ cup’en trak kørere til fra både Norge, Sverige og Finland i Peder’s klasse.
 

I Peder’s første heat kører han mod en Supercar med træk på alle 4 hjul, men får kørt en flot 2. plads hjem.
Andet heat kommer Peder godt fra start, men må nøjes med en 3. plads, og tredje heat er med den selv samme hurtige Supercar, og Peder får kørt endnu en sikker 2. plads i hus.


(Foto: Hoffmann Foto)

Der bliver kørt vanvittig stærkt hele weekenden, da banen er helt perfekt og solen står højt på en næsten skyfri himmel. Dette giver også de bedste forudsætninger for at Peder og volvo’en kan køre de sidste point hjem.


(Foto: Hoffmann Foto)

Inden finalen manglede Peder kun, et enkelt point mere for allerede nu, at kunne kalde sig Dansk Mester 2015 i Supernational klassen, på trods af der en afdeling mere af DM.

I finalen er Peder hurtigt ude af start hullerne og kommer rigtig flot med, men nordmanden Ola Frøshaug er først over målstregen, skarpt forfulgt af Peder og svenske Mikael Persson. Dermed får Peder point nok og kan nu kalde sig Dansk Mester igen i år.


(Foto: Hoffmann Foto)

Nu kører hele teamet til Norge, hvor den sidste af de 4 afdelinger af NEZ cuppen køres i weekenden 15/16 august.

7. afdeling og dermed sæsonens sidste løb bliver kørt den 12. september på Nysum banen lidt uden for Hobro.


Læs mere om:
  • Nysum
  • 09/08/15 - Nysum - Rallycross - DM
  •