Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

"WE ARE BACK"

Danish
Supertourisme
Turbo 

10/08/15 

Efter en allllt for lang sommerferie vender DST bilerne tilbage til banerne. I den kommende weekend går det løs på Sturup i Sverige.
Denne bane er med sine 2087 meter den korteste på kalenderen, men samtidig en af de mest udfordrende. Banen indeholder alt fra oplagte sving til store dyk, med andre ord, en ordentlig mundfuld.
 

Siden sidst har man fra promotorens side, valgt af annullere det eller obligatoriske pitstop i heat 3. Dette vil give en mere intens og overskuelig afvikling af finale heatet.

”Jeg synes det lyder som en rigtig god ide med den nye afviklingsform. Vi prøvede pitstoppet og i teorien er det en fed tanke, men det fungere bare ikke set med tilskuernes briller”. Fortæller Michael Outzen

”Jeg glæder mig overdrevet meget til at komme på Sturup. Det er en bane som det desværre er længe siden jeg har kørt på, men trods det har jeg gode mindre med derfra. Nu skal den bare have en over nakken. Jeg har liiiiige lidt jeg skal have rettet bod på efter Djursland”. Kommer det fra den altid glade fynbo.

Sidste gang Michael Outzen forlod Sturup Raceway med den største pokal, var i DTC i 2007, Her satte han, i løb 2, alle profilerne som Jan Magnussen, Jason Watt og Casper Elgaard, bag sig. Dette løb blev vendepunktet for Michael og hans vej mod at vinde privatmesterskabet i 2007.

Michael Outzen Racing


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Sturup Raceway
  • 16/08/15 - Sturup Raceway - Danish Supertourisme Turbo
  •