Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Et travlt efterår venter forude for Kevin Rossel

Danish
Supertourisme
Turbo 

09/08/15 

Mens de fleste danskere har holdt en velfortjent sommerferie, har det unge motorsportstalent fra Vejle, Kevin Rossel, været i fuld gang med forberedelserne til et hektisk efterår. Selv om det blev til en uges ferie i det solfyldte Kroatien, har hele sommeren været optaget af hård fysisk træning med daglige løbeture på mere end 10 km.
 

”Jeg satser i efteråret på at deltage i det tyske Kartingmesterskab. Går dette som forventet, arbejdes der i kulisserne på, at jeg også deltager i VM, hvor jeg gerne vil forbedre min 6 plads fra 2014, fortæller den toptrimmede motorsportsatlet. For at være konkurrencedygtig i dette selskab, skal jeg holde en vægt på 60 kg, så det er nødvendigt at snøre løbeskoene hver dag. Derudover forventer jeg at køre et par træningspas i Italien, inden det går løs med de tyske mesterskaber. Mest for at få så mange kilometer i kroppen, da karting virkelig kræver mange træningskilometer”, fortæller Kevin Rossel.

”Men alt skal gå op i en højere enhed, da jeg i mellemtiden har fået en salgselevplads hos Autohuset Vestergaard, hvor jeg starter d. 17 august, noget jeg virkelig glæder mig til.”


Kevin Rossel er i forrygende fysisk form til efterårets store opgaver

Men allerførst gælder det afdelingen af Dansk Supertourisme på Sturup Raceway, der ligger godt 40 km fra København. Det er igen en helt ny og ukendt bane for Kevin Rossel.
”Det ville naturligvis være en stor fordel at kende banen i forvejen, men modsat er det også en kæmpe udfordring, at lære en ny bane at kende. Sturup er en teknisk svær bane, hvor det er teknik frem for rå motorkraft der bliver afgørende.
Det bliver med garanti igen et yderst tæt ræs, hvor vi vil komme til at opleve mange direkte dueller. Og det er hvad publikum og vi som kørere, nyder allermest”, fortsætter Kevin Rossel.

Det har naturligvis været en stor omvæltning at komme fra Kart til Supertourisme. Først og fremmest er det nye baner, men også helt nye mennesker man skal lære at arbejde sammen med. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi har et fantastisk team, der lynhurtigt har lært at skrue bilen rigtigt sammen.
Det lover rigtig godt for fremtiden og jeg håber da, at de har sat den op til en podieplacering på Sturup, slutter Kevin Rossel med et stort smil.

Bent Christensen


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Sturup Raceway
  • 16/08/15 - Sturup Raceway - Danish Supertourisme Turbo
  •