Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Tvilum Rally Show blev atter en stor succes

Rally 
09/08/15 

Parkeringspladsen var fyldt. Solen bagte fra oven og på hastighedsprøven blev der i fire timer kørt intenst race. Den 37. udgave af Tvilum Rally Show i industrikvarteret i Fårvang mellem Viborg og Århus blev atter en succes – såvel sportsligt som for de fire klubber, Kjellerup og Omegns Motorklub, Tange Sø Veteranklub, MC Shepherds og MC Oldboys, der stod for at arrangere de forskellige kørende aktiviteter.
 

Der var i år lagt op til en tæt kamp om førstepladsen, og den kamp fortsatte lige frem til det tidspunkt, hvor sidste mand var kommet i mål.

Christian Jensen, Ans, havde muligheden for at sikre sig sin femte sejr i træk, men han blev udfordret fra flere fronter. Ib Kragh, Juelsminde, jagtede sin første sejr bag rattet af sin nye Citroën DS3 R5. Esben Hegelund, Hadsten, ville vise, at hans sejr i det seneste DM-rally ikke var nogen tilfældighed, mens 1999-vinderen Kristian Poulsen, Risskov, gjorde rally- og løbscomeback i en splinterny Skoda Fabia R5.


Christian Jensen vandt for femte gang finalen i Tvilum Rallyshow fredag aften i Fårvang

Som aftenen skred frem, faldt heattiderne, men hver eneste gang var det Christian Jensen, som var bedst mod stopuret. 3.06,6. 3.07,0 og 3.06,2 lød hans tider for de tre indledende heats, hvor Esben Hegelund var manden, som kom tættest på med en tid på 3.08,1. I finalen – som de tyve hurtigste kørere havde kvalificeret sig til – blev der trådt endnu hårdere på speederen. Hollandske Erik Wevers bragte sig i front med 3.12,6 – en tid, som umiddelbart derefter blev forbedret af først Kim Boisen, Broager, og siden Brian Madsen, Slagelse, inden de sidste fire deltagere kom på banen.

Både Kristian Poulsen og Esben Hegelund gav den gas i finalen, men ingen af dem formåede at komme under 3.10. Det gjorde Ib Kragh til gengæld med 3.08,0, men hans tid blegnede helt, da Christian Jensen som sidste mand kom i mål. 3.04,9 lød hans tid, og dermed var Peugeot-køreren fra Ans sikker på sin femte sejr i træk i Tvilum Rallyshow.


Det var ikke kun rallybiler, man kunne opleve ved arrangementet. Atter var der fyldt op med klassiske køretøjer til Tvilum Classic Show.

I den ordinære konkurrence vandt Christian Jensen naturligvis også sin klasse. De fire øvrige klassevindere ved Tvilum Rallyshow blev Jens Kristian Jensen, Holstebro, Jesper Bisted, Horsens, Brian Madsen, Slagelse, og Brian Johansen, Allingåbro.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Fårvang
  • 07/08/15 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: