Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Nicki P: Rart at være tilbage på dansk asfalt

DTC 
08/08/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNicki Petersen var i anledning af Copenhagen Historic Grand Prix tilbage på dansk asfalt, hvor han tog hul på sidste halvdel af årets DTC-sæson.
 

Efter at have brugt forårssæsonen i den europæiske NASCAR-serie, hvor Hornslet-køreren har gjort det godt i især rookie-mesterskabet, er planen at køre de sidste løb i Danish Thundersport Championship sideløbende med de europæiske løb.

- Det var fedt at være tilbage, og rigtigt rart at give den gas med de danske konkurrenter igen! Det var på ingen måde den letteste løbsweekend, men både jeg og teamet nød det i fulde drag, fortæller Nicki Petersen.

Problemfri var løbet i de københavnske gader ikke. Hele den første halvdel af weekenden døjede Danpor Motorsport-køreren med dårlig bremsekraft i sin Camaro-racer. Ved udskiftning af en bremsefordeler var problemet imidlertid løst, og Nicki kunne for alvor give den gas i første heat.

- Jeg fik en kanon start og kom frem på en tredjeplads, hvor jeg lå stabilt og fulgte godt med i løbet. Det var lige indtil jeg kom lidt for hurtigt ind i et sving og ramte muren på vej ud af svinget. Det var drønærgerligt, men der er ikke meget plads at arbejde på når vi kører stærkt på bybaner!

Mekanikerne leverede en pragtpræstation ved at få bilen klar på rekordtid, så Nicki kunne tage kampen op med resten af feltet.

I weekendens sidste heat kunne Nicki køre sig fra en 16. plads frem til sjettepladsen - et godkendt resultat, taget strabadserne i betragning.

Om godt en uges tid er der atter DTC på programmet for Nicki Petersen og Danpor Motorsport. Denne gang gælder det hjemmebanen, Ring Djursland, hvor Nicki håber at kunne tage en pokal med hjem til Hornslet:

- Jeg har altid været glad for Ring Djursland. Det er en krævende bane, og det ville være fedt at tage et godt resultat med hjem inden Grand Prix Danmark sidst på måneden.

Danpor Motorsport / NickiP.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Nicki Petersen
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 02/08/15 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS