Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Fra 13. plads til 3. plads i finalen - er det godkendt..??

DTC 
07/08/15 

DTC - Danish Thundersport Championship”Man kan ikke overhale på bybanen ved Bellahøj.”
Det er ikke Mikkel C. som har sagt dette.

Det viste han ved CHGP i weekenden, hvor han i to heats kører sig op i gennem det meste af DTC-feltet.
 

Ved starten af 1. heat, sker der et større sammenstød foran mig, hvor blandt andet Jan Magnussen udgår. Desværre får det det udfald at jeg bliver lukket inde af havarerede biler, og ryger ned på 14. pladsen inden jeg kommer fri og kan komme i gang igen.
Men der er god fart i bilen og jeg får kæmpet frem gennem feltet på den snævre bybane, og ender med at komme i mål som nr 2 efter den senere vinder Casper Elgaard. Men efter løbet, får jeg en tidstraf på 20 sekunder for at have påkørt en konkurrent under overhalingen af ham.
Det er korrekt at jeg rammer ham, fordi han bremser tidligere end jeg havde forventet.
Ved gennemgang af vores videomateriale fra bilen, viser det sig imidlertid, at den pgld kørers bremselys ikke fungerer under heatet, og at det er årsagen til at jeg fejlvurderer hans bremsning og ikke kan undgå og ramme ham.

Straffen på 20 sekunder, betyder at jeg skal starte fra p 8 til heat 2, og det bliver det korteste heat i hele min karriere.
Da starten går, bryder drivlinjen på en af de foranholdende konkurrenter nemlig sammen, og jeg kan ikke undvige og kan ikke heller nå og stoppe op, inden jeg rammer den stillestående bagi med et brag, som desværre smadrer min køler.
Og så var det heat kørt for mit vedkommende og jeg bliver noteret for en næstsidste plads.

Efter at mine fantastiske mekanikkere havde skiftet køleren ud med en ny og fået lappet resten af fronten sammen igen, var jeg 2 timer senere, igen klar til at køre finaleheatet fra en startposition som nr 13.
Men set i lyset af hvad der kunne lade sig gøre fra en 14. plads i heat 1, går vi ind til løbet med optimisme!
Igen imponerer gutterne (mekanikkernerne) mig, og det viser sig at de har igen har samlet en flyvende bil til mig til finale heatet - jeg har verdens bedste team..!!

En 3. plads i finaleheatet blev resultatet, efter en perlerække af overhalinger og lidt hjælp fra konkurrenter, som var uheldige på forskellig måde.

Det var et vildt løb, og jeg havde aldrig turde håbe på at komme så langt frem på den svære bybane.
Men alt spillede for mig i dette heat.

Herefter ventede der en tur på det prestigefyldte CHGP-podie, hvor jeg fik både blomster, champagne og pokal overrakt af selveste ”Bubber”.

Samlede stilling i DTC-mesterskabet er herefter : http://www.dtc-net.dk/dtc-2/koerere-stilling/
Desværre betyder det missede heat 2 at Mikkel C. ikke som håbet, kunne forbedre sin placering i det samlede mesterskab.
Han har dog fortsat kontakt med toppen, og bevarer sin placering som nr. 4.

Birger W. Johansen


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 02/08/15 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS