Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

”Nu er det løbssejrene, der tæller”

Special Saloon 
07/08/15 

DK MOTORSPORT og Martin Vedel Mortensen stiller til start med ny motor
I den tredje weekend af august vender Martin Vedel Mortensen og DK MOTORSPORT tilbage til kampen om mesterskabet i FirstStop Special Saloon Car. Det kommer til at ske på Ring Djursland, hvor den tredje af årets fem mesterskabsafdelinger køres, og det er med en klar målsætning, at den fynske racerkører stiller til start.
 

”Nu er det løbssejrene, der tæller, for med de uheld, vi har haft i foråret, er vi sat så langt tilbage i mesterskabssammenhæng, at vi nu udelukkende koncentrerer os om at vinde de enkelte mesterskabsafdelinger,” siger Martin Vedel Mortensen.


Der ligger en ny motor i racerbilen, når Martin Vedel Mortensen kører på Ring Djursland
(Foto: Morten Alstrup)

Forårets løb har ikke været med hverken Martin Vedel Mortensen eller DK MOTORSPORT. Han blev syg op til premiereafdelingen og kunne ikke komme til start, og så har man døjet med tekniske problemer omkring teamets racerbil.

”Kølingen har ikke været i orden ved de to første afdelinger, og det er altså ikke godt at køre rundt med en vandtemperatur på 110 grader – det er for højt,” lyder det fra Martin Vedel Mortensen.

”Nu har vi fået lavet en ny motor. Mekanikerne har testet både motoren og bilen, og de siger god for den. Jeg skal have en testdag med bilen, og når jeg så også får testet den, så er den gennemtestet. Vi er langt mere forberedt denne her gang, og så skal vi nok komme og give de andre kamp til stregen.”

Enhver drøm om at genvinde det generelle mesterskab, Martin Vedel Mortensen tog i 2013, og det klassemesterskab, han blev noteret for sidste år, er forsvundet sammen med dampen fra den kogende motor. Men han føler sig fortrøstningsfuld forud for løbsweekenden på Ring Djursland.

”Hvis bilen kører, så skal vi nok kunne vinde, for jeg regner med, at det hele spiller. Det har mekanikerne lovet mig,” siger han.

Med venlig hilsen DK MOTORSPORT

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Ring Djursland
  • 16/08/15 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her