Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Suzuki har rallyduo med ved årets Tvilum Rallyshow

Rally 
06/08/15 

Suzuki Motorsport har to biler og to chauffører med, når det traditionsrige Tvilum Rallyshow fredag aften køres i Fårvang midt mellem Viborg og Århus. Det er den femdobbelte Danmarksmester, Kenneth Madsen (Ruds Vedby), som starter med nummer 6 på siden af den Suzuki Swift Maxi 2000, som han sidste år kørte til en flot andenplads i to-liters-klassen i løbet, og René Harms (Nørre Alslev), der er blevet tildelt startnummer 17 til sin Suzuki Swift Sport.
 

”I sommerpausen kørte jeg et enkelt løb i Gammelrand ved Kalundborg, hvor jeg endte som bedste kører i en to-hjulstrukket bil, og det håber jeg også på, at jeg kan blive i Fårvang, selv om det ikke lykkedes sidste år,” siger Kenneth Madsen. ”Det bliver svært, men der er ikke andet for at prøve at gøre det bedste for det.”


Kenneth Madsen satser på at blive bedst blandt to-hjulstrækkerne
(Foto: Rallyfotografen )

Tvilum Rallyshow foregår over tre indledende heats og en finale, og det hele afvikles i et hæsblæsende tempo, hvor der går fire timer fra start til slut.

”Det er et sjovt og godt arrangement, hvor der er masser af mennesker, og hvor der er en god stemning,” forklarer Kenneth Madsen. ”Der er et godt startfelt, og det bliver spændende at se, hvor langt vi kan komme frem i feltet. Der en håndfuld firhjulstrækkere, som er svære at følge, og så er der nogen to-hjulstrækkere, som kan være farlige, heriblandt Brian Madsen.”

”De sidste par gange har vi været tæt på ham, og vi har lavet nogen forbedringer på bilen og fået noget køretræning i sommerferien, så vi håber, at vi kan kæmpe med ham. Sidste år var vi halvandet sekund efter ham i finalen, og det er ikke helt tosset. Vi prøver at se, om vi ikke kan finde de sidste marginaler. Det kunne faktisk være sjovt at få noget regnvejr, for så er der nogen af dem, som har mange hestekræfter, som ikke kan bruge dem.”


René Harms vender tilbage til sine rødder ved at starte i den utunede klasse

René Harms er også med i Tvilum Rallyshow, og man kan roligt sige, at han vender tilbage til rødderne. I år starter han nemlig i en Suzuki Swift Sport i klasse 1 for de utunede biler, og det var netop i denne klasse, at han opnåede karrierens største triumf. Det var i 2011, hvor han vandt DASU Cuppen i Standard National.

Suzuki Motorsport
Anders Lysen


Læs mere om:
  • Kenneth Madsen
  • René Harms
  • Fårvang
  • 07/08/15 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: