Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Drama i weekendens Audi Sport TT Cup

Audi Sport TT Cup 
04/08/15 

men danske Nicolaj Møller Madsen fører stadig
Red Bull Ring i Østrig var i weekenden vært for det tredje af seks Audi Sport TT Cup løb. Unge Nicolaj Møller Madsen beviste igen sin hurtighed med en pole position og fortsætter med at lede den samlede stilling.
 

Nicolaj Møller Madsen ankom til Østrig med sin første sejr i Audi Sport TT Cup fra Norisring og en 20 points føring med sig i bagagen. Han klarede sig igen godt i kvalifikationen på Red Bull Ring og startede i pole position til det første løb.


Nicolaj Møller Madsen startede i pole position til det første løb
(Foto: Audi)

Nicolaj tog føringen i første løb men blev hurtigt overhalet af den endelige vinder Jan Kisiel (PL) og Dennis Marschall (D). "Det var en god weekend. Vi kørte stærkt under kvalifikationen, men jeg er noget skuffet over at slutte som nr. 3 i første løb efter at have startet fra pole position. Vi har lært en masse denne weekend, og jeg glæder mig til Oschersleben," sagde Møller Madsen.

Mikaela Åhlin-Kottulinsky var også hurtig inden løbet. "Jeg lå nr. tredje i den frie træning og kunne se, at hastigheden var der," siger hun. "Så lavede jeg en strategisk fejl i kvalifikationen ved at gå ud og presse for hårdt alt for tidligt. Dette resulterede i en katastrofal kvalifikation, hvor jeg endte som nr. 17 til begge løb. Jeg valgte at få det bedste ud af situationen, sænkede hovedet i første løb og sluttede som nr. 9.

Det andet løb blev startet bag safety car på grund af kraftig regn. Efter fire omgange kom der grønt flag, og løbet kom ordentligt i gang, men på et tidspunkt blev 6 biler involveret i en ulykke. Løbet blev stoppet med rødt flag og blev ikke startet igen. Kørerne blev klassificeret efter deres position i løbet på tidspunktet for ulykken, og Nicolaj Møller Madsen sluttede derfor som nr. 4, Mikaela Åhlin-Kottulinsky som nr. 18, mens Alexis van de Poele blev klassificeret som vinder af løbet.


(Foto: Audi)

Med i alt 111 point fortsætter Nicolaj Møller Madsen med at føre i den samlede stilling foran Jan Kisiel (99 point) og Dennis Marschall (87,5 point). Åhlin-Kottulinsky er nr. 8 (52 point).

Fjerde runde i Audi Sport TT Cup køres på Oschersleben den 12.-13. september.

Se videoer fra weekends løb med bl.a. Nicolaj og Mikaela:
www.audi-mediacenter.com/en/videos/1126
www.audi-mediacenter.com/en/videos/1120

AUDI Danmark

Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Red Bull Ring
  • 02/08/15 - Red Bull Ring - Audi Sport TT Cup
  •