Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Pirelli World Challenge

Christina Nielsen vandt Hard Charger pris

World Challenge 
03/08/15 

Det blev desværre ikke til pokaler til Christina Nielsen ved weekendens afdeling af Pirelli World Challenge på Mid Ohio Sportscar Course. Men efter et fantastisk første løb lørdag, fik Christina alligevel en stor anerkendelse, da hun fik feltets Hard Charger pris, som den kører i feltet, der havde avanceret flest pladser.
 

Christina havde i sin Aston Martin V12 Vantage overhalet 10 konkurrenter generelt og 6 konkurrenter i hendes klasse GTA. Dermed havde hun forvandlet problemer i kvalifikationen til en flot fjerdeplads og den fine Hard Charger pris. Christina kunne desværre ikke gentage den flotte præstation søndag, hvor hun dog sluttede på syvendepladsen i GTA klassen.

”Det har været en meget udfordrende weekend, så jeg er rigtig glad for, at jeg fik Hard Charger prisen for flest overhalinger” fortalte Christina efter løbet. ”Vores bil egnede sig ikke rigtig til banen, så vi kæmpede hårdt med at finde et godt set-up af bilen. Vores tidstagning var plaget af tre uheld, så vi fik kun fire omgange til at sætte tiden og alle mine var desværre med trafik. Så jeg fik ikke sat en god tid og startede langt nede til begge løb, på en bane med få overhalingsmuligheder. Så der var meget modgang, men jeg gjorde mit bedste og det gjorde teamet også. Det har været en mentalt meget udmattende weekend, hvor jeg har lært rigtig meget som jeg kan tage med videre”.

Næste løb for Christina Nielsen er allerede i den kommende weekend, hvor hun kører i GTD klassen i TUDOR mesterskabet på Road America. Her er Christina på andenpladsen i mesterskabet og vil forsøge at jagte sin første sejr i serien og dermed førstepladsen i mesterskabet. Jan Magnussen GTLM klasse er på Road America tilbage i TUDOR serien.

www.christinanielsenracing.dk

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Mid-Ohio
  • 02/08/15 - Mid-Ohio - World Challenge
  •