Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Jesper Bisted: ”Fårvang bliver test før næste DM-løb”

Rally 
04/08/15 

Når årets Rallyshow på fredag køres i Fårvang, er Bisted Motorsport og Jesper Bisted på deltagerlisten. Men helt klar til start er rallykøreren fra Oens ved Horsens dog endnu ikke, for der mangler en vital del til hans grønne og hvide rallybil.
 

”Det er min motor,” siger Jesper Bisted.

”Jeg måtte jo desværre udgå fra sidste DM-afdeling, fordi min motor var blevet overophedet, så toppakningen sprang. Men det viste sig, at skaderne var større end som så. Motoren var blevet så varm, at selve topstykket havde slået sig med en kvart millimeter, så det har været noget af en udfordring for min motorbygger.”


En motor under frontklappen - så er Jesper Bisted klar til Rallyshow

Jesper Bisted er blevet lovet sin motor klar først på ugen, og så skal der ellers bruges tid på værkstedet for at få den lagt i bilen.

”Det har taget lidt længere tid på grund af sommerferien, men det vigtigste er at få bilen klar til løbet i Fårvang, for det løb vil vi bl.a. bruge som test forud for næste DM-afdeling, som foregår den 15. august,” siger Suzuki Swift-køreren.

Men han indrømmer da også, at han gerne vil gøre en god figur ved Rallyshowet i Fårvang.

”Det er godt nok en lille hastighedsprøve, som ikke lige er min kop te, selv om det er blevet bedre, men vi vil da se, om ikke vi kan vinde vores klasse,” siger Jesper Bisted. ”Jeg regner med at skulle kæmpe med Kim Madsen. Han kommer i en Peugeot 106 Maxi, og det er en hurtig bil. Og han er en hurtig chauffør.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Fårvang
  • 07/08/15 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: