Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Red Bull Ring - Løb 2 - Aflyst

Audi Sport TT Cup 
02/08/15 

Audi Sport TT Cup løbet der skulle have været afviklet i dag, blev rødflaget efter blot en enkelt omgang. Efter at feltet havde passeret målstregen første gang og var kommet godt gennem det første sving, gik det galt.
I det meget regnvåde føre skred en bil ud, ramte en anden, og begge ramte barrieren, og blev kastet ind på banen igen.
 

Her kom den resterende del af feltet. Mange af disse havde ikke en chance for at undgå kollision med en af de to biler. Det endte med at i alt 6 biler stod mere eller mindre som vrag på og ved asfalten. Efter en kollision gik der ild i den ene af bilerne. Vigtigst af alt, ingen af kørerne er kommet noget til om end flere af dem meget selvfølgeligt er meget chokeret.

Forud var der gået flere omgange efter sikkerhedsbilen som løbsledelsen havde bestemt skulle lede feltet rundt på banen, indtil man kunne formode at alle kørere havde fået en ordentlig fornemmelse af den meget regnvåde bane. Regnen styrtede forsat ned da løbet blev sat i gang.

Løbet blev selvfølgelig rødflaget med det samme. De kørere der havde været involveret, blev alle sammen kørt til banens Medical Center til nærmere undersøgelse. De har det alle godt. Arrangørerne af Audi Sport TT Cup har besluttet at løbet ikke bliver genoptaget, eller bliver afviklet på et senere tidspunkt.

Den danske deltager i klassen, Nicolaj Møller Madsen, havde passeret stedet da uheldet skete, og er dermed uskadt.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Red Bull Ring
  • 02/08/15 - Red Bull Ring - Audi Sport TT Cup
  •