Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Red Bull Ring - Løb 1 - Resultat

Audi Sport TT Cup 
01/08/15 

Det var polakken Jan Kisiel der vandt det første af to løb på Red Bull Ring i Audi Sport TT Cup klassen.
Det lykkedes ikke for Nicolaj Møller Madsen at forsvare sin pole position, men han kom på podiet.
 

Der var spænding på straks fra starten. Nicolaj Møller Madsen der tidligere på dagen havde sikret sig pole position forsvarede sin føring, men kun den første halve omgang. Der lykkedes det for Jan Kisiel at overhale den unge dansker og han holdte den føring resten af løbet.


Jan Kisiel
(Foto: Audi Media)

Bag ham begyndte nu en spændende kamp og duel om anden- og tredjepladsen. Den duel var der 3 aktører i og føringen blandt disse skiftede ofte mellem Nicolaj Møller Madsen, Dennis Marschall og Loris Hezemann. Sidstnævnte bliver dog efterhånden hægtet af og så står kampen mellem de to andre. Duellen ender med en andenplads til Dennis Marschall og tredjepladsen til Nicolaj Møller Madsen.


Jan Kisiel
(Foto: Audi Media)

Denne placering til danskeren gør at det er begrænset hvad han mister i den samlede stilling i klassen. Han bevarer sin føring med 103 points, hvor Jan Kisiel nu er rykket op til andenpladsen med 90 points og Dennis Marschall har nu 77 points.

Søndagens løb starter kl. 10,10.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Red Bull Ring
  • 02/08/15 - Red Bull Ring - Audi Sport TT Cup
  •