Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Pirelli World Challenge

Christina Nielsen tilbage i Pirelli World Challenge

World Challenge 
31/07/15 

Christina Nielsen, der sidste weekend fik en flot tredjeplads i TUDOR mesterskabet sammen med Kuno Wittmer, er i denne weekend tilbage i Pirelli World Challenge når 14. og 15. løb afvikles på den kuperede bane Mid-Ohio.
 

Christina har grundet sammenfald med TUDOR mesterskabet, der er hendes første prioritet, ikke deltaget i serien siden løbet i Detroit den 30. maj, hvor hun sluttede på tredjepladsen i sin Aston Martin V12 Vantage med startnummer 007.

Pirelli World Challenge byder igen på cremen af GT biler, når i alt 37 biler fra McLaren, Cadillac, Nissan, Lamborghini, Mercedes, BMW, Audi, Ferrari, Bentley, Aston Martin og Porsche stiller til start i de to løb, der hver varer 50 minutter. Feltet er fordelt på 15 GT biler, 14 biler i Christinas GTA klasse og 8 GT Cup biler.


(Foto: TRG)

Modsat TUDOR mesterskabet har Christina i Pirelli World Challenge ikke en holdkammerat og da hendes team TRG Aston Martin Racing kun deltager med en Aston Martin V12 Vantage, har Christina manglet en holdkammerat til at dele data og opsætning med. Men til løbet i Mid-Ohio har hun sin holdkammerat fra TUDOR, Kuno Wittmer, ved sin side til at hjælpe med at give input til teamet.

”Jeg ser frem til at have Kuno ved min side på Mid Ohio” forklarer Christina Nielsen. ”De fleste af mine modstandere har holdkammerater de kan arbejde sammen med, for at finde den rigtige opsætning og selvom Kuno ikke skal køre, tror jeg det kan blive en fordel, at have ham og sparre med. Banen er meget teknisk, men er igen en af de fede amerikanske baner, som giver masser af udfordringer, så jeg ser frem til en spændende weekend”.

Fredag afvikles træning og lørdag kl. 14.50 dansk tid afvikles kvalifikationen. Lørdag aften kl. 22.45 dansk tid afvikles første løb og andet løb afvikles søndag kl. 18.00.

Løbene, der blandt andet flere gange har budt på tætte dueller mellem Jan Magnussens tidligere holdkammerater Olivier Beretta og Johnny O’Connell, livestreames på www.world-challengetv.com.

www.christinanielsenracing.dk

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Mid-Ohio
  • 02/08/15 - Mid-Ohio - World Challenge
  •