Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Lasse Sørensen tager sin racerbil med til København i weekenden

CHGP 
31/07/15 

CHGPLasse Sørensen får, i forbindelse med Københavns historiske Grand Prix i weekenden den 1-2. august, sin racerbil til Danmark. Bilen der kommer til Danmark er den Formel Renault 2.0, som han deltager i det Europæiske mesterskab i sammen med det Hollandske Team MP Motorsport.
 

Den unge nordjyde, som er Total/elf ambassadør i Danmark, vil under hele weekenden fremvise bilen på Totals område på Bellahøj. Yderligere vil han skrive autografer til eventuelt interesserede.


Lasse Sørensen med den racerbil der kommer til København

Lasse: "Jeg glæder mig til denne weekend, det er normalt ikke så let at få bilen herop, da vi ingen løb har i Danmark. Så derfor er det godt, at Total, som er min sponsor, har taget initiativ til dette. Det er altid rart, at kunne vise sin racerbil frem til det danske publikum også".

Ud over at have sin racerbil udstillet, vil han også deltage i Race for Riget, hvor der bliver samlet penge ind til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet. Lasse kører ture i en Lotus 2-Eleven og prisen er 1500 kr.

Lasse Sørensen er en del af Dansk Automobil Sports Unions Team Danmark elite trup, og netop optaget i Team Danmark som supertalent. Han er regerende Fransk Formel 4 mester. I 2013 blev han kåret som Dansk Banesports talent. Økonomisk er han støttet af Saxo Bank, Olie selskabet Total/elf , Dansk Automobil Sports Union og Team Danmark. Yderligere er han lillebror til Lotus Formel 1 test og reservekører Marco Sørensen, som ligeledes er Saxo Bank støttet og som i 2015 deltager i WEC serien og Le Mans serien hos Aston Martin.

Team Sørensen
www.lasse-sorensen.dk


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 02/08/15 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS