Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Mikkel Mac skal køre penge ind til Rigshospitalet

CHGP 
30/07/15 

CHGPFormula Racing-kører og Le Mans-håb Mikkel Mac starter i weekenden sin Ferrari 458 GT3 for at deltage i det velgørende event Race For Riget, som kører penge ind til syge børn og unge på Rigshospitalet.
 

For to uger siden vandt Mikkel Mac sammen med Johnny Laursen og Andrea Rizzoli tredje afdeling af European Le Mans Series på Red Bull Ring i Østrig. I weekenden trækker den 22-årige racerkører atter i køredragten, denne gang for at hjælpe syge børn og unge på Rigshospitalet.


Mikkel Mac
(Foto: Formula Racing)

– Race for Riget er et utroligt betydningsfyldt event, og det er en stor ære igen at blive inviteret og dermed være med til at yde et bidrag, lyder det fra Mikkel Mac.

Det er anden gang, Mikkel Mac bliver præsenteret som en af topkørerne i Race for Riget, som er en årlig tilbagevendende begivenhed. Eventet arrangeres af organisationen bag Copenhagen Historic Grand Prix, som også afvikles i weekenden.

Sammen med ambassadør Jan Magnussen og andre kolleger som Tom Kristensen og Kevin Magnussen skal Mikkel Mac igen i år give hæsblæsende og uforglemmelige passagerture mod betaling på den anlagte racerbane på Bellahøj i København.

Bilen, en Ferrari 458 GT3, er venligst stillet til rådighed af Formula Racing, og det er den samme bil, som det danske Ferrari-team sidste år brugte til at hente en flot 2. plads i European Le Mans Series.

Som altid går hele omsætningen ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet, som siden 2010 har modtaget mere end 1,1 milloner kroner fra Race for Riget.

– Det er helt fantastisk, at der bliver stablet sådan et event op inde midt i hovedstaden, lyder det fra Mikkel Mac.

– Et event, hvor man både har det sjovt som racerkører, men hvor man samtidig giver andre en oplevelse for livet.

– At det hele bidrager til et godt formål, gør det bare helt perfekt.


(Foto: Fluxdon Photography)

Skal du have en tur?
Vil man opleve, hvordan en tur rundt på den 2,4 kilometer lange bybane opleves fra passagersædet i en 500-hestes Ferrari-racer, er det blot at tage til Copenhagen Historic Grand Prix og købe en billet.

Billetter til Race for Riget sælges fra en billetvogn på området fra kl. 9.00 både lørdag og søndag, mens passagerturene afvikles fra kl. 12.40 lørdag og fra kl. 13.00 søndag.

Mere information om program og priser på www.chgp.dk.

Formula Racing


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 02/08/15 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  • Danske racerstjerner flokkes til Race for Riget
  •      ASETEK SIMSPORTS