Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

CHGP - Så er starten gået til Copenhagen Historic Grand Prix 2015

CHGP 
31/07/15 

CHGPTraditionen tro starter Copenhageen Historic Grand Prix på Københavns Rådhus med biler, taler og stort fremmøde på Rådhuspladsen
 

Med kortegekørsel fra Bellahøj Park til Rådhuspladsen hvor 20 racerbiler, politi på motorcykler, bane brandmanden og en del officielle biler fra CHGP gik starten til årets hyggelige dage på Bellahøj med masser af race, dedikerede kørere, frivillige og masser af publikum.

På Rådhuset var det Bubber, der som ambassadør for BørneUngeProgrammet på Riget, bød velkommen og sørgede for at fylde tiden ud til H. K. H. prins Joachim ankom, på behørig vis. Som den sidste inden pressemødet gik i gang.


Bubber startede med at sige velkommen
(Foto: Motorsporten.dk)

Bubber brugte blandt andet ventetiden på at takke alle de kørere, der kommer til CHGP fra nær og fjern, for at de stiller op til Race for Riget. Netop de penge, der køres ind ved dette arrangement er med til at gøre en forskel for de indlagte. Det er netop de penge, der forsøder en rigtig kedelig tid for de indlagte børn og unge således at der kan købes ting, der ikke ligger inden for hospitalets budget.

Efter alle de fremmødte og H. K. H. prins Joachim var kommet på plads var det Københavns overborgmester Frank Jensen, der bød officielt velkommen og glædede sig over at København igen kunne være med til at CHGP kunne løbe af stablen på Bellahøj - CHGP er en vigtig brik i Københavns historie.

Frank Jensen takkede også alle de mange kørere, der er mødt op fra nær og fjern, for at være med til at gøre CHGP til et tilbagevendende tilløbsstykke for alle aldersklasser. Og som Frank Jensen også sagde selv om det er historiske biler og en gammel by; ja så er både byer og biler til for at blive brugt.


Overborgmester Frank Jensen var glad for endnu en gang at kunne byde CHGP velkommen
(Foto: Motorsporten.dk)

Og sidst, men ikke mindst, var det C. C. Hansen fra Automobilforeningen Hedeland, der sagde rigtig god fornøjelse og henstillede til en god weekend hvor alle passer på hinanden.


C.C. Hansen
(Foto: Motorsporten.dk)

Som det sidste inden kortegen kørte tilbage til Bellahøj Park, kunne de fremmødte på Rådhuspladsen få endnu et glimt af de flotte biler og endda få en snak eller et glimt af kørerne.


Der var et kæmpe opbud af publikum på Rådhuspladsen
(Foto: Motorsporten.dk)

Tilbage på Bellahøj Park er der nu en livlig aktivitet hos de forskellige teams for at få sat telte op og gøre klar til det hele starter i morgen kl. 8.30 med de første tidskørsler og kl. 14.00 hvor det første løb skal starte.

Så nu er det kun tilbage at sige rigtig godt CHGP 2015 til alle.

Karin Bøgelund

Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 02/08/15 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  • 02/08/15 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •