Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

”De andre kommer til at kæmpe for det”

Rally 
30/07/15 

Fredag den 7. august ruller Ib Kragh atter sin nye rallybil ud af garagen og tager hul på anden halvdel af sæsonen. Det sker ved årets udgave af Tvilum Rallyshow, der køres i Fårvang mellem Århus og Viborg – et løb, han har vundet flere gange før.
 

”Og det satser jeg da på, at jeg kan gør igen. De andre kommer i hvert fald til at kæmpe for det, hvis de skal tage sejren,” siger rallykøreren fra Juelsminde.


Ib Kragh er klar til at kæmpe for sejren i Tvilum Rallyshow

Løbet tiltrækker traditionelt tusindvis af tilskuere til godt race på sommeraftenen i det midtjyske, og Ib Kragh satser på igen at kunne kæmpe med om sejren.

”Jeg har ikke været ude at køre siden sidste DM-løb i rally i juni, men siden da har jeg arbejdet på min nye Citroën DS3 R5, så den er optimal til løbet,” siger han. ”Men konkurrencen tegner også til at blive hård i Fårvang, for der kommer mange hurtige biler og gode chauffører.”

”Esben Hegelund kommer med den Ford Fiesta WRC, han vandt sidste DM-løb med, og en WRC-bil er ikke nem at bokse med på sådan en bane som sprintbanen i Fårvang. Esben er da klart den store favorit, men vi kunne da til tider hænge på ham ved det sidste DM-løb i Hobro.”

Ib Kragh har vundet Tvilum Rallyshow før, men det er der også flere af de andre deltagere i feltet, som har gjort.

”Christian Jensen har vundet før og jeg ved, at han kan køre stærkt, men det bliver også spændende at se, hvad Kristian Poulsen kan præstere,” siger Ib Kragh. ”Han gør comeback til sporten i en spritny Skoda Fabia, der er opbygget efter det samme reglement som min Citroën, så det skal blive spændende at måle sig mod ham.”

Tvilum Rallyshow foregår som sagt i Fårvang mellem Århus og Viborg, og det er ganske kompakt arrangement. Først heat starter klokken 17.00 og klokken 21.15 hyldes de bedste kørere på podiet.

”Og her er jeg imellem,” lover Ib Kragh.

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Fårvang
  • 07/08/15 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: