Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA F3 European Championship

Mikkel Jensen: Heldet skal vende på Red Bull Ring

FIA F3 EU 
29/07/15 

Efter et par uheldige weekender er Formula Racing-kører Mikkel Jensen klar til at erobre nye podieplaceringer i ottende afdeling af FIA Formula 3 European Championship på Red Bull Ring denne weekend.
 

Det er blot to uger siden, Formula Racing hentede en løbssejr i European Le Mans Series på Red Bull Ring. Denne weekend gælder det teamets 20-årige Formel 3-kører, som skal prøve lykken på den østrigske racerbane.


(Foto: FIA Formula 3 Championship)

– Red Bull Ring er klart en af mine yndlingsbaner, og i sidste sæson kom jeg derfra med to sejre, fortæller Mikkel Jensen.

– Jeg nyder at køre her, og jeg nyder banens smukke omgivelser.

Til forskel fra sidste sæson kæmper Mikkel Jensen nu mod de bedste unge talenter i den europæiske Formel 3-serie, hvor både farten og konkurrencen er større.

Den unge århusianer har trods sin rookiestatus allerede været på podiet to gange, men han har også mødt store udfordringer.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har kæmpet os igennem de seneste to løbsweekender med skuffende resultater, så jeg håber, vi nu er på rette vej, forklarer Mikkel Jensen.

Danskeren kører med støtte fra Formula Racing og Mercedes-Benz for det anerkendte tyske team Mücke Motorsport, og han ligger i øjeblikket på en 9. plads i kørernes mesterskab.

– Det her bliver forhåbentlig weekenden, hvor heldet vender, og hvor vi kan begynde at blande os med de bedste i feltet igen.

Var på træningslejr med DTM-stjerner
Fysisk er Mikkel Jensen i øvrigt i topform efter en veloverstået træningslejr sammen med blandt andre kollegerne Felix Rosenqvist, Jake Dennis og Maximilian Günther, som også er personligt støttet af Mercedes-Benz.

– Træningslejren foregik i Sydspanien, og Mercedes-Benz' egne DTM-kørere var også med, fortæller Mikkel Jensen.

– Det var enormt godt at lære dem at alle kende, og jeg fik også mødt Paul di Resta og Pascal Wehrlein, som begge er tæt knyttet til Formel 1.

– Ikke mindst var det en hård uge med alle former for træningsøvelser, hvilket betyder, at jeg nu er topform til en ny afdeling.


(Foto: FIA Formula 3 Championship)

Tidsplan for FIA Formula 3 — Red Bull Ring

Fredag 31. juli
09.45 — Træning #1
10.30 — Træning #2
14.20 — Kvalifikation #1
17.35 — Kvalifikation #2/3

Lørdag 1. august
11.05 — RACE #1 (35 min)
15.45 — RACE #2 (35 min)

Søndag 2. august
15.45 — RACE #3 (35 min)

OBS! Følg Mikkel Jensen i Formel 3 via livetiming på www.fiaf3europe.com eller livetransmission på MOTORS TV.

Formula Racing


Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Red Bull Ring
  • 02/08/15 - Red Bull Ring - FIA F3 EU - FIA EM
  •