Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Nicki er tilbage i DTC i weekenden

DTC 
30/07/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNicki Petersen, der i år har fokuseret på det europæiske NASCAR-mesterskab, vender i weekenden hjem til DTC-mesterskabet ved årets største byløb, som køres i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix.
 

Østjyden har ikke tidligere i år deltaget i løb på dansk asfalt på grund af sammenfald med NASCAR-kalenderen, men resten af sæsonens fire løb bliver atter med Hornslet-køreren til start i sin næsten 500 hestekræfter stærke Camaro-racer.

- Det passer lige med at sæsonens fire danske løb rammer ved siden af de europæiske løb, så jeg har fået en god mulighed for at komme hjem resten af sæsonen. Jeg elsker at køre i Danmark, og jeg mener også at DTC-feltet stadig er virkelig hårdt, så det kommer også til at udfordre mig enormt.


Resten af året kommer Nicki og Danpor Motorsport tilbage på de danske racerbaner.
(Foto: Gripping Media)

Banen i københavnerbydelen Bellahøj er nyt land for Nicki Petersen, der dog tager erfaringen fra Classic Race Aarhus med i håndbagagen fra Hornslet. Og hvis forventningerne til den københavnske bane holder stik, så er Nicki endnu mere positiv:

- Jeg er vildt spændt på at prøve banen i København - det er altid lidt specielt med de bybaner. Det siges at den er bredere end banen i Aarhus, så jeg håber at der er flere overhalingsmuligheder!


Nicki Petersen har i denne sæson fokuseret primært på det europæiske NASCAR-mesterskab
(Foto: Whelen Euro NASCAR Series)

Efteråret byder på nogle travle uger og måneder for Nicki Petersen, der ikke kun har fire løb i DTC og to afgørende løb i NASCAR-mesterskabet at holde styr på. Samtidig arbejdes der også i højtryk for at etablere en ny virksomhed i hjembyen:

- Jeg har fået forhandling af et revolutionerende produkt til hulmursisolering, og lige nu lægger vi sidste hånd på bygningerne til virksomheden - inden længe skal vi gerne gå i luften i hele Danmark.


Nicki glæder sig til at vende tilbage til de danske racerbaner og den hårde konkurrence i DTC
(Foto: Whelen Euro NASCAR Series)

- Altså, jeg har da lidt at se til for tiden, men når man brænder for noget gør det ikke noget at der ryger lidt mere end 10 timer om dagen på at få alting til at lykkes! Det hjælper også at jeg har et stærkt team bag mig i Danpor Motorsport. Det fjerner en del bekymringer, når man ved at tingene bare er i orden!

Danpor Motorsport / NickiP.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Nicki Petersen
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 02/08/15 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS