Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Velforberedt Nicolaj Møller Madsen klar til Østrig

Audi Sport TT Cup 
28/07/15 

Nicolaj Møller Madsen skal forsvare sin samlede førsteplads, når det i weekenden igen går løs i Audi Sport TT Cup. Fynboen sidder klar i sin lynhurtige Audi-bil, når der lørdag og søndag køres race på Red Bull Ring i Østrig
 

Nicolaj Møller Madsen er sprængfyldt med selvtillid, når Audi Sport TT Cup fortsætter i Østrig. To podieplaceringer - 1. plads og 3.plads - i sidste løb på Norisring i Tyskland sikrede fynboen den foreløbige førsteplads i det samlede klassement, og nu skal føringen forsvares på den spændende bane i Østrig.

- Jeg glæder mig helt vildt til den kommende weekend. Banen i Østrig er en af mine yndlingsbaner, og jeg har altid haft gode erfaringer og speed på banen. Sidste år endte jeg to'er i løb ét og førte løb to, inden jeg måtte udgå med motorproblemer, så jeg kommer for at vinde i år, siger Nicolaj Møller Madsen.


Nicolaj Møller Madsen skal forsvare sin samlede førsteplads
(Foto: Audi Motorsport)

Rutschebane med atmosfære
Tredje løb i Audi Sport TT Cup køres på den 4.326 m lange Bull Ring Spielberg i Østrig. En bane der betegnes som en "rutschebane med fantastisk atmosfære".

- Det er en rigtig racerbane, jeg skal ud på i weekenden. Den er oplagt til overhalinger, men selvom der skal gives fuld gas, så skal jeg huske at køre med hovedet, siger Nicolaj Møller Madsen, der føler sig godt forberedt til weekendens udfordringer.

- Jeg kommer super velforberedt. Jeg har haft mange timer i simulator, og endnu flere timer i fitnesscentret og i skoven på min mountainbike. Så både mentalt og fysisk er jeg klar, siger Nicolaj Møller Madsen.


(Foto: Audi Motorsport)

Førsteplads at forsvare
I weekenden skal førstepladsen i den samlede stilling så forsvares, og det hårde arbejde og de mange timers forberedelser sætter kun den fynske racerkører endnu mere op.

- Det største pres er dét, som jeg lægger på mig selv. Jeg ved, at jeg er helt klar til at køre stærkt i Østrig, og jeg tror, at hvis vi fortsætter den stil, så kan vi også forblive i topstillingen efter løbene lørdag og søndag, slutter Nicolaj Møller Madsen.

22-årige Nicolaj Møller Madsen fører Audi Sport TT Cup med 85 point, efterfulgt af Jan Kisiel med 65 point og Dennis Marschall med 56 point. Nicolaj Møller Madsen fører desuden Audi-kørernes interne konkurrence om buzz ranking på de sociale medier. Se den samlede stilling her.


(Foto: Audi Motorsport)

Nicolaj Møller Madsen starter kvalifikationsløbet i Østrig lørdag kl. 09.55, efterfulgt af løb 1 kl. 14.05. Løb 2 søndag har start kl. 10.10.

Løbet på Red Bull Ring Spielberg i Østrig kan livestreames online her.

nicolaj.eu


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Red Bull Ring
  • 02/08/15 - Red Bull Ring - Audi Sport TT Cup
  •