Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Endurance Series

Rent dansk team i Total 24 Hours of Spa

Blancpain GT
Endurance Series 

17/07/15 

Insight Racing stiller med dansk besætning, når det går løs med årets højdepunkt i BlancPain Endurance Series: Total 24 Hour of Spa. Danskerteamet stiller med Anders Fjordbach ved siden af teamchef Martin Jensen og Dennis Andersen.
 

Den 24-årige dansker med bopæl i Hamborg har tidligere gjort sig bemærket i den hjemlige DTC-serie, men har på det seneste koncentreret sig om langdistanceløb i udlandet – heriblandt med en klassesejr i 24-timersløbet i Dubai i 2015. Fjordbach har senest deltaget i netop BlancPain Endurance Series for et andet team, men danskeren stod uden sæde efter seneste afdeling.


Insight Racing stiller med dansk besætning, når det går løs i Total 24 Hours of Spa
(Foto: Xynamic Automotive Photography)

Det bliver dermed en stærk danskertrio, der stiller til start i fjerde afdeling af BES-mesterskabet, når de 24-timers race på Spa-Francorchamps køres fra lørdag den 25. juli 16.30. Insight Racing kommer fulde af optimisme efter en femteplads i seneste afdeling af GT-mesterskabet og en veloverstået testdag på banen i Belgien.

Martin Jensen, teammanager og kører:
"Vi er glade for, at det er lykkedes os at lave en aftale med Anders Fjordbach til Total 24 Hours of Spa. Ud over at Anders er hurtig, og vi dermed har styrket vores chancer i et løb, hvor vi tidligere har vist gode takter, så er det os bekendt også første gang, et rent dansk hold stiller i netop dét 24-timersløb.

Alt i alt bliver det superspændende at køre på denne legendariske bane igen. Vi har et godt team, et super sammenhold og vi viste senest, at vi kan køre med helt fremme i klassen.

24-timersløbet på Spa kommer dog som altid til at byde os en masse udfordringer, blandt andet det velkendte vejr i Ardennerbjergene. Mere end 60 tilmeldte biler vil også gøre sit til, at det bliver et udfordrende løb, også i vores Pro/Am-klasse med en række meget stærke teams. Vi håber og tror dog på at kunne levere et godt resultat."

Dennis Andersen, kører:
"24H of Spa er altid speciel, der er en fed stemning med publikum, vi er alle i teamet spændte – og så er banen ret cool. Men kombinationen af Spa, 24 timer og mulighed for drastiske vejrskifte giver altid lidt ekstra krydderi!

I år deler vi bilen med Anders – en tredje dansker – og det er naturligvis lidt specielt, at vi på den måde har en ren dansk bil. Og det gør bestemt heller ikke noget at vi har tiltro til at Anders også er hurtig.

Vi er klar og vi glæder os!”

Anders Fjordbach, kører:
”Jeg er SÅ glad for denne fantastiske nyhed om Total 24H of Spa! Jeg var knust, da jeg måtte stoppe med at køre i Endurance Series, for jeg har set frem til dette race hele året. Men nu opfylder Insight Racing og Polar Seafood mine drømme.

Det bliver første gang for mig i Pro/Am-klassen, da jeg hidtil har kørt i Pro-klassen, men med kørerlineuppet i Insight Racing er jeg sikker på, at vi har en chance for et godt resultat, også selvom det er et meget stærkt felt.”


(Foto: Xynamic Automotive Photography)

Sådan køres Total 24 Hours of Spa 2015:

Tirsdag den 23. juli
15:00 Bronze-test

Torsdag den 23. juli
12:00 Fri træning
18:10 Pre Qualifying
20:30 Qualifying 1
22:15 Qualifying

Fredag den 24. juli
15:30 Superpole

Lørdag den 25. juli
09:05 Warmup
16:30 Total 24 Hours of Spa 2015

Husk, du kan følge løbet live via streaming og livetiming på blancpain-gt-series.com/live.

Insight Racing vil løbende opdatere sin Facebook-siden med fotos og nyt - find os på facebook.com/InsightRacingDK.


Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Dennis Andersen
  • Martin Jensen
  • Insight Racing
  • Spa-Francorchamps
  • 26/07/15 - Spa-Francorchamps - Blancpain GT Endurance Series
  •