Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Scandinavia

God weekend for Mikkel O. på Falkenberg

Porsche
Carrera Cup
Scandinavia  

16/07/15 

Falkenberg Motorbana lagde i weekenden bane til sjette og syvende løb i årets Porsche Carrera Cup Scandinavia, hvor den 18 årige Struerbo Mikkel O. Pedersen stillede til start.
 

Denne gang havde den unge racerkører endelig mulighed for at prøve at kører en testdag. Og det var heldigt, da det viste sig under de første træninger, at Porschens bagbremser ikke virkede, så mekanikerne fik noget at se til. Mekanikerne fik dog hurtigt styr på bilen og Mikkel kunne herefter få testet sin Porsche 991 GT3 Cup og lært banen at kende.


(Foto: RaceFoto.se)

Fredagen bød på 20 minutters træning og en kvalifikation. Teamet fandt opsætningen og Mikkel O. fandt fart i bilen, men som den unge racerkører siger: ”De kører alle stærkt og der bliver gået til stålet, så alt kan ske!” Mikkel fik kørt sig til en 4.og 5. position til lørdagens heat. Målet var placering i top 5, så det så lovende ud.


(Foto: RaceFoto.se)

Lørdagen bød på to heat. Desværre fik Mikkel en dårlig start i første heat og kom lidt i klemme rundt i første sving, men kørte over målstregen på en okay 6. plads. I heat 2 fik den unge racerkører en super start og kom med rundt i første sving som 3’er. Her lå han hele løbet igennem og kæmpede om 2. pladsen, da farten var der, men banen er ikke let at overhale på. Rundt i sidste sving, ca. 20 meter før målstregen, valgte Robin Hansson at udfører en voldsom og usportslig overhaling, da han brugte Mikkels Porsche som stopklods, hvorfor Mikkel måtte nøjes med en 4.plads. Men alt i alt blev det en god weekend hvor Mikkel O. endnu engang beviste, at han hører til i toppen af Scandinavia Carrera Cup. Mikkel ligger nu på en samlet 4. plads i det store felt.


(Foto: RaceFoto.se)

Weekenden bød også på Swedich GT - et langdistanceløb - som består af en træning. 2 x kval og to heat af 50 minutter med 1. minuts stop. Her stillede Mikkel O. Pedersen og Peter Høst Hansen til start for Norges Racing Team og fik kørt en flot 2. plads i hus i heat 2.

Næste afdeling af Scandinavia Carrera Cup afvikles den 14. og 15. august på Gelleråsen, Karlskoga.

Bettina Overgaard Pedersen


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  •