Succes for Patrik Matthiesen

14/07/15

ved 9-10. afdeling på Croft - England
Så fik den 16 årige Patrik Matthiesen vendt den dårlige stime i Ginetta Junior serien og overlevede 9. – 10. afdeling på Croft Circuit uden at blive skubbet rundt.

Den sønderjyske motorsportsspirer havde op til weekendens løb sammen med Motorsportscoach Tommy Schröter forberedt sig ud i mindste detalje, og målet var klart … at tage fra løbet med gode mesterskabs givende point på konto’en.

Patrik Sandell Matthiesen

Patrik siger: Jeg var fra fredagens første træning med helt fremme hvilket blev honoreret med en 3. plads ved kvalifikationen lørdag formiddag, hvilket er 3. gang ud af 5 mulige at jeg kvalificere mig i top-3.

Til weekendens første heat får Patrik en rigtig dårlig start og kommer afsted som seks’er, men inden han når rundt første gang på banen pladsen. Heatet udvikler sig således at Jamie Caroline, Sophia Florsch og Jeg stikker af fra de andre, men midtvejs i løbet begynder Caroline at køre defensivt hvilket gør at feltet henter os igen, og efter noget tumult mellem er han tilbage på 3. Florsch og mig mister jeg 3 placeringer, men får på sidste omgang hentet en enkelt placering igen og ender 5’er, ikke tilfredstillende da jeg satte heatets hurtigste tid og var ubetinget hurtigere end Caroline og Florsch, udtaler Patrik.

Weekendens andet heat som foregik søndag foran 25.000 tilskuere kommer Hammelev drengen igennem første omgang som 6’er og undervejs i heatet kører han sig klogt frem så det blev til en samlet 4. plads.

Patrik slutter: Jeg tog til Croft for få vendt den dårlige stime, og det fik jeg med en 5. og 4. plads hvilket jeg er yderst tilfreds med, jeg er kommet med i pointene igen og med halvdelen af løbsserien tilbage skal jeg nok få et rigtig godt efterår og komme op på podiet i det samlede klassement, næste løb er den 8-9 august på Snetterton hvor de 28 tilmeldte Ginetta Junior kører starter på sidste halvdel af sæsonen