Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Et svigt og et podie til Nicki Thiim i klitterne ved Zandvoort

Porsche
Carrera Cup
Germany 

14/07/15 

i den tyske Porsche Carrera Cup
Efter sin sejr på Norisring, håbede Nicki Thiim på endnu en success i sandklitten ved Zandvoort. Men sådan skulle det ikke blive: Et nederlag og en skuffende tredjeplads blev udfaldet af weekenden ved havet.
 

Allerede under kvalifikationen til sæsonens løb nr 8 og 9 i klitterne, gik det ikke for Nicki Thiim som ønsket. Problemer med dækkene var sandsynligvis ansvarlig for, at danskeren måtte nøjes med at starte på en 8. position ved løbet søndag, og fra startposition 5 ved lørdagens løb.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Lørdagens løb havde ikke det bedste udfald for Nicki Thiim. Han startede løbet fra 8. position, men løbet var allerede ovre efter kollision på 8. omgang, hvorefter Nicki Thiim kunne parkere sin 911 i pitten.
"Daniel Camishes overhaling var nok lidt optimistisk. Men jeg ville også have gjort det, når der ligger en foran, der kører så langsomt, som jeg gjorde i dag", sagde Thiim efter løbet, og tilføjer:
"I morgen er vores udgangsposition lidt bedre. Vi vil forsøge at være bedre end i dag".


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Løbet søndag morgen gik faktisk bedre for den unge dansker, hvor han fik en god start og i første halvdel af løbet var i stand til at arbejde sig op på en tredjeplads. Selv en safety car periode kort før slutningen af løbet, kunne ikke ændre på et godt resultat.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Alligevel var Nicki Thiim langt fra tilfreds med sin tredjeplads på podiet. "Selvfølgelig er det rart at komme på podiet, men hele weekenden var ærligt talt en katastrofe. Vi ligger så langt væk fra konkurrenterne, at vi er chanceløse. Lørdag havde vi problemer med opsætningen af Poschen, hvorefter vi gik tilbage til udgangspunktet. Dette gjorde det muligt for os at sikre tredjepladsen i dag," var Nicki Thiims Konklusion på løbs-weekenden ved havet.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Nu ser Nicki Thiim frem til et par dages ferie:
"Jeg har været undervejs mellem løb 9 uger i træk og nu har jeg et par dage fri. Telefonen slukket og bare slappe af!".


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Før det fortsætter om tre uger i den tyske Porsche Carrera Cup, på Red Bull Ring i Østrig (30. juli - 2. august), tager Nicki Thiim også til 24-timers løbet på Spa fra den 23.-26. juli.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Zandvoort
  • 12/07/15 - Zandvoort - Porsche Carrera Cup Germany
  •