Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Dansk deltagelse i Hollandsk 12 timers løb

12 Hours 
14/07/15 

Den kommende weekend kommer til at byde på store nye udfordringer for Team Low Budget, der stiller til start i den hollandske serie Dutch National Racing Team (DNRT), hvor teamet skal deltage i 12 timers løbet på den legendariske Zandvoort bane.
 

Kørerne på holdet er alle fire fra Yokohama 1600 Challenge, og kommer til at bestå af Steffen Larsen, Tue Nielsen, Jonas Lynge og Kenneth Jerkel. Bilen der skal køres i, er en Renault Clio som tidligere har kørt i den danske Renault Clio Cup.

Det er svært at sætte en målsætning for løbet, idet teamet ikke kender styrke forholdet til de andre deltagere, men det er et meget stærkt hold der tager til Zandvoort. Tre ud af de fire køre har før vundet løb i Yokohama 1600 Challenge og en af dem har været Danmarks mester i klassen to gange. Det bliver meget spændende at se hvordan det danske team klarer sig i det hollandske 12 timers løb.

Der er træning og tidstagning lørdag, og søndag går det løs med de 12 timers race.

Team Low Budget


Læs mere om:
  • Jonas Lynge
  • Kenneth Jerkel
  • Steffen Larsen
  • Tue Nielsen
  •