Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Mester bliver fast holdkammerat med Christina Nielsen

SportsCar
Championship 

13/07/15 

Sidste års GTLM mester i den amerikanske TUSC serie Kuno Wittmer, bliver fast holdkammerat med Christina Nielsen resten af året. Canadiske Kuno Wittmer, der sidste år slog blandt andet Corvette og Jan Magnussen til GTLM titlen, kørte sammen med Christina Nielsen ved det seneste løb i TUSC serien, 6 timers løbet på Watkins Glen, hvor han var erstatning for australske James Davison, der samme weekend kørte løb i Pirelli World Challenge for Nissan.
 

TRG Aston Martin Racing har efter løbet på Watkins Glen, besluttet at Kuno Wittmer er det bedste valg til deres Aston Martin V12 Vantage, da han ikke har forpligtelser for andre teams og dermed bedre kan hjælpe med udviklingen af TRG’s biler i de forskellige klasser, de deltager i.


Christina Nielsen og Kuno Wittmer på Watkins Glen
(Foto: TRG)

”Det har været super fedt, at lære Kuno at kende” forklarer Christina Nielsen fra Californien. ”Han tager selv en masse initiativer til vores samarbejde og vi arbejdede rigtig godt sammen i forsøg på at gøre bilen optimal. Desuden ønskede teamet endnu en fast kører ud over mig selv, da de også er i gang med at planlægge flere events for sponsorer og potentielle sponsorer, som vi skal deltage i. Så der sker en masse spændende og det bliver ikke mindst spændende at se, hvad det kan føre til”.

31-årige Kuno Wittmer, der også vandt 24 timers løbet på Daytona i år, glæder sig til samarbejdet. ”Som jeg har sagt til Kevin (teamejer Kevin Buckler – red.) og Christina, så vil jeg give 110%. Christina kan vinde GTD mesterskabet i år og med fem løb tilbage, så er det alletiders mulighed, at hjælpe hende mod det mål. Hun har masser af talent og jeg håber jeg kan bidrage til, at det ender med hun vinder mesterskabet”.

Næste løb i TUSC er den 25. juli og Christina udnytter den korte sommerpause til et roadtrip, hvor hun får oplevet de mange seværdigheder omkring hendes hjem i Californien.

”Lige nu bruger jeg tiden på at udforske Californien med mine venner” fortæller Christina. ”Vi skal besøge mange af de klassiske steder som Big Sur, Gran Canyon og Hollywood skiltet! Vi har mange andre gode "hikes" som vi skal ud på, men ellers skal vi også bare have det godt og nyde lidt ferie. Samtidig skal jeg holde min træning ved lige, så der bliver også brugt masser af tid på min fitness og jeg har da også fået sneget en simulator træning ind i Los Angeles, når vi er dernede”.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Lime Rock
  • 25/07/15 - Lime Rock - SportsCar Championship
  •