Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA F3 European Championship

Mikkel Jensen skuffet efter problematisk weekend på Zandvoort

FIA F3 EU 
13/07/15 

Resultaterne udeblev for Formula Racing-kører Mikkel Jensen, som ikke hentede de fornødne point hjem i syvende afdeling af FIA Formula 3 European Championship på hollandske Zandvoort.
 

Formula Racing-kører Mikkel Jensen kom til Zandvoort med forhåbninger om at forbedre sin position i det europæiske Formel 3-mesterskab, men måtte i stedet kæmpe med manglede fart samt en kollision i weekendens tredje løb.


Mikkel Jensen
(Foto: FIA Formula 3 Championship)

– Det har været en meget skuffende weekend, som bare skal i glemmebogen med det samme, lød det fra Mikkel Jensen.

Den 20-årige racerkører kvalificerede sig fredag til en tilfredsstillende 10. plads på startgridden – og dermed hurtigste kører i teamet – men kæmpede med et forkert setup og en forkert stretegi i anden kvalifikation, hvor det blot blev til en 23. plads.

– Det var alt andet end tilfredsstillende, men vi var også uheldige på flere områder med dén kvalifikation, forklarede Mikkel Jensen.

Mikkel Jensen kørte sig frem til en 8. plads i weekendens første løb, som forløb ganske udramatisk, men hvor danskeren tydeligvis manglede fart til at avancere yderligere positioner.

Det samme gjorde sig gældende i weekendens andet løb, hvor Mikkel Jensen startede på en 23. plads og sluttede fire positioner bedre på en 19. plads.

– I tredje løb søndag fik jeg en rigtig god start og avancerede fra en 24. plads til en 16. plads på de første to omgange, lød det fra Mikkel Jensen.

Måtte udgå med beskadiget racerbil
Men bedst som tingene pludselig så meget lysere ud, kolliderede danskeren med en konkurrent og måtte herefter udgå med en slemt beskadiget racerbil.

– Det var virkelig en skam, da ingeniørerne efter lørdagens løb have foretaget nogle ændringer i bilens setup, som betød, at den kørte langt bedre, forklarede Mikkel Jensen.


Mikkel Jensen
(Foto: FIA Formula 3 Championship)

– En rigtig skuffende weekend, må jeg erkende. Nu har vi noget, vi skal hjem og arbejde med, før vi vender stærkt tilbage på Red Bull Ring sidst på denne måned.

Efter weekendens løb i Holland falder Mikkel Jensen ned på en foreløbig 9. plads i kørernes mesterskab.

Næste afdeling af FIA European Formula 3 Championship afvikles den 31. juli til 2. august på Red Bull Ring, Østrig.

Formula Racing


Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Zandvoort
  • 12/07/15 - Zandvoort - FIA F3 EU - FIA EM
  •