Carrera Cup
Germany

12/07/15

ved søndagens løb i Porsche Carrera Cup Germany
Midtvejsevaluering af Philipp Eng i Porsche Carrera Cup Germany er imponerende: fire sejre i ni løb. To af dem, scorede han i weekenden på Zandvoort, Holland. Østrigeren startede lørdag med en sejr over Michael Ammermüller og Alex Riberas, mens han søndag vandt over Alex Riberas og Nicki Thiim.

Den 4,307 kilometer lange bane i sandklitterne, krævede sit af de 22 deltagere. Eng og Riberas, der startede fra position et og to, fangede begge en god start og trak fra start og de følgende omgange, fra feltet. Bag dem var Michael Ammermüller startet fra tredje placering, men han kunne ikke modstå en stærk Nicki Thiim og måtte lade danskeren forbi på anden omgang. Podieplaceringerne var dermed blevet tildelt. Trods en kort safety car periode mod slutningen af løbet, kørte Eng til slut med en føring på tre sekunder. På Zandvoort var Eng i stand til at veklse sin kvalificerende tider til dobbelt pole position, to hurtigste omgangs-tider og to sejre. Riberas kunne med sine anden og tredje placeringer, rykke op i mesterskabet. Nicki Thiim tog den sidste plads på podiet. I søndagens løb blev Ammermüller nummer fire fulgt at Christian Engelhart.

Philipp Eng tager endnu en sejr
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

I den samlede stilling fører Philipp Eng, som også vandt det tyske Porsche Carrera Cup i det forgangne år, efter ni af de i alt 17 løb, med 154 point, foran Alex Riberas med 112 point. På tredjepladsen finder vi Christian Engelhart med 109 point, fulgt at Michael Ammermüller med 107 point.

Podiet i Zandvoort, med Philipp Eng, omgivet af Alex Riberas og Nicki Thiim

Løb ti og elleve af det tyske Porsche Carrera Cup bliver afholdt fra 31. juli - 2. august i Spielberg, Østrig. Red Bull Ring er hjemmebane for en del kørere og teams. Christopher Zöchling er født i Bruck an der Mur i Steiermark. Salzburgeren Philipp Eng tager rejsen til sit hjemland som førende i mesterskabet. Dertil kommer de andre hold med østrigere: Holdene bygget op af Walter Lechner Senior, med Team Lechner Racing Middle East og The Heart of Racing by Lechner har deres hovedsæde i Faistenau i nærheden af Salzburg.