Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

DC Racing: DM 4. på Nisseringen i 30 graders varme og 30 max point på kontoen

Rallycross - DM 
11/07/15 

Der var skruet godt op for varmen da Nisseringen den 04.07.15. afholdte 4. afdeling af DM i RallyCross. Med temperaturer på over 30 grader blev såvel biler som kører sat på en hård prøve.
 

Dette betød samtidigt at der var utroligt meget ”bid” på starten idet dækkene nærmest klistrede til asfalten. Det var derfor i 1´st og 2 indledende heat nødvendigt at eksperimentere med omdrejninger på Launch Control for optimal start.

Fra og med 3. indledende heat var dette 100% justeret ind og gav straks en heatsejr. Derefter gik det slag i slag med heatsejr igen i 4. indledende samt hurtigste tid.


(Foto: Hoffmann Foto)

Efter de 4. indledende var der derfor 16.max point og Pole Position i Semifinalen, og efter endnu en perfekt start og først igennem 1´ste sving kunne Dennis køre over stregen som vinder + yderligere 6. DM point.

Pole Position igen i finalen, denne blev efter sikker og flot kørsel også vundet hvilket gav de sidste 8. DM point.

Så efter er varm dag med masser af godt motorløb kunne Dennis hæve pokalen som vinder og sætte 30.max point på kontoen.


(Foto: Hoffmann Foto)

Vi ser nu frem til DM 5. som bliver afholdt i forbindelse med den store Motorsportsfestival den 23,24,25 juli på Ørnedalsbanen i Sæby.

DC Racing


Læs mere om:
  • Dennis D. Christensen
  • Nisseringen
  • 05/07/15 - Nisseringen - Rallycross - DM
  •