Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Kart-shop.dk åbner nu nyt showroom og butik

Diverse 
10/07/15 

Racewear skal ikke kun ses på nettet!

Derfor åbner Racerkøren Kevin Rossel nu et nyt showroom og butik, i lokaler hvor også Vejle Gulve er at finde.
 

- Annonce -

Det var rent tilfældigt jeg kom til at tale med ejerne af Vejle Gulve om at jeg søgte efter større lokaler. Da jeg fortalte om mine ideer var døren åben, og dette er jeg særdeles glad for.

Jeg har længe gået med tankerne om at Racewear ikke kun skal ses på nettet, men det skal også være muligt både at se, føle og prøve varerene, inden et køb.

Sådan har jeg det også selv, da det ofte kræver større investeringer såfremt sikkerhed, kvalitet og komfort skal være helt i Top – og så gør det jo heller ikke noget, at også ser godt du!

Jeg er derfor stolt af mine nye, og meget større lokaler og varesortiment, der virkelige giver mulighed for at vise hvad jeg kan tilbyde, samt give god inspiration.

Naturligvis er vort sortiment udvidet, og vore førende mærker vil fortsat være Alpinstars, Addidas, ARAI, Bell, Sparco, men nu også det nye Brand Arroxx der har nogle super produkter til fornuftige priser. Vort produkt sortiment spænder fra Karting, Banesport til Rally. Ligeledes vil det også være muligt at se de nyeste produkter fra Unipro, som jeg også har forhandlingen af.

Som altid vil jeg fortsætte vore besøg til mange Nationale løb, med vores Kart- Shop

I tillæg, tilbyder jeg maling af hjelme i eget design, og inden længe kan jeg også tilbyde design af sin helt egen køredragt.

Da jeg ikke har faste åbningstider kan der altid laves aftale på tlf: 24 87 22 11 eller mail: info@kart-shop.dk

Når jeg har afsluttet min egen sæson, vil der ligeledes blive inviteret til åbent hus arrangement, for alle interesserede.

Afslutningsvis kan jeg kun opfordre til at følge os på min hjemmeside kart-shop.dk og Facebook der løbende vil blive opdateret med gode tilbud, nye produkter m.m.

kart-shop.dk


Dette kunne være din annonce!

Kontakt os på e-mail: annonce@motorsporten.dk for at høre nærmere om vores attraktive og særdeles favorable annonceringsmuligheder.


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •