Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Sejr til Thomas Fjordbach i Audi R8 LMS cup

Sportscar racing 
06/07/15 

Det blev en fantastisk weekend for Thomas Fjordbach, da Audi R8 LMS Cup fortsatte sin sæson efter 2 måneders pause, til sæsonens tredje løb på Penbay International Curcuit i Taiwan. Banen, der blev bygget i 2011, har ikke tidligere være på seriens kalender.
 

Den dansk racerkører Thomas Fjordbach, som er sponsoreret af Federal-Mogul Motorparts, ankom til banen fuld af selvtillid. "Weekenden er vigtigt, fordi vi har 3 løb. Vi har arbejdet i Blancpain GT serien med at forberede de næste løb i Asien, og jeg føler mig tilfreds med den træning og ankommer fokuseret på at opnå et godt resultat på vej mod mesterskabet."


Thomas Fjordbach

Weekendens første løb blev kørt lørdag og der var fyldt op med action på Penbay banen, hvor en kampklar Thomas Fjordbach vandt positioner under den rullende start. Efter de første sving lå aalborgenseren placeret som nr fire, og en ulykke foran han gav ham endnu en position. Han afstanden efter sig og holdt sin placering til slutningen af løbet, og vandt en vigtig P3 til sit mål om mesterskabet.

Søndag var en vigtig dag for Audi R8 LMS kørerne i Taiwan, med to løb på samme dag. Det første blev kørt om morgen, og Fjordbach startede med fuld tiltro til bilen og sine evne på banen.

Desværre blev det en tidlig udgang af løbet allerede på første omgang, hvor han blev ramt af Mortara mens han førte løbet. Hans uheld ødelagde hans chancer for sejr. "Det var virkeligt ærgeligt, da jeg helst vil være derud og kæmpe på banen. Men det er den slags der sker i motorløb. Nu fokuserer vi på det sidste løb".

Det sidste løb i Taiwan havde et mere heldigt udfald for Thomas Fjordbach, der scorede sin første sejr, efter en del podier i denne sæson. Efter en perfekt start, hvor han passerede Aditya Patel på den første omgang, udbyggede han en stærk føring omgang for omgang, som ingen kunne komme i nærheden af inden målet.

Sejren placerede Fordbach på andenpladsen i den samlede stilling, med kun fire point til den førende.


Thomas Fjordbach

"Det var en perfekt weekend for os. Jeg er meget glad for det arbejde vi har opnået på de 3 dage i Taiwan. Lørdag kom vi på podiet. Søndag var vi uheldige i morgenens løb, hvor vi kunne have fået et godt resultat. Men vi havde et godt tredje løb med et fantastisk tempo, og en sejr. Tak til min sponsor, Federal-Mogul Motorsports, som vi arbejder hårdt sammen med, for at opnå vore resultater. Nu er vi kommet gennem den første halvdel af mesterskabet, og har opnået en top position i den samlede stilling, og vi vil helt sikker kæmpe frem til sæsonens sidste omgang." udtalte en tilfreds Thomas Fjordbach efter champagne-brusebadet på podiet.

Det næste løb for High Class Racing og Thomas Fjordbach i Audi R8 LMS Cup, bliver til august i Malaysia, til seriens fjerde runde.

High Class Racing Press


Læs mere om:
  • Thomas Fjordbach
  • High Class Racing
  •