Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Nicolaj Møller Madsen vinder i Audi Sport TT Cup

Audi Sport TT Cup 
04/07/15 

De to unge talenter, som Audi i Danmark bakker op om – danske Nicolaj Møller Madsen og svenske Mikaela Åhlin-Kottulinsky – klarede sig flot i den anden løbsweekend af Audi Sport TT Cup den 27.-28. juni på Norisring.
 

Efter tre podium placeringer i de tre første løb, sikrede Nicolaj Møller Madsen sig sin første sejr i fjerde runde, og han ligger derfor nu samlet nummer ét i den samlede stilling.

Mikaela Åhlin-Kottulinsky kørte sig til en tredjeplads i weekendens andet løb, og hun ligger nu samlet nr. 8. Det til trods opfattes hun af Nicolaj Møller Madsen som en af hans største konkurrenter, fordi hun læser banen godt. Mikaela vandt som den eneste kvindelige kører et løb i sidste års VW Scirocco R-Cup.


Nicolaj Møller Madsen
(Foto: Audi)

Nicolaj Møller Madsen
Det er helt sikkert en weekend, som den 22-årige dansker vil huske. Nicolaj Møller Madsen viste tidligt, at han kørte hurtigt og satte den hurtigste tid i den fri træning. Blandede vejrforhold gav en vanskelig kvalifikation, og Nicolaj Møller Madsen startede i hhv. fjerde og femte position i de to løb.

Nicolaj Møller Madsen var naturligvis glad efter sejren. "Det var en fantastisk sejr. Løbet var fair med masser af respekt. Jeg er så glad lige nu, at jeg slet ikke har ord til beskrive, hvordan jeg føler. En podieplacering i det første løb og en sejr i det andet løb – det er alt det hårde arbejde værd."

Med i alt 85 point fører Nicolaj Møller Madsen i den samlede stilling med 20 point ned til nr. 2 Jan Kisiel (65 point) og Dennis Marschall (56 point) som nr. 3. Den næste runde af Audi Sport TT Cup køres på Red Bull Ring i Spielberg (A) den 1.-2. august.

25 års jubilæum for Audi
Efter at have krydset målstregen klappede unge Nicolaj Møller Madsen taget af hans cup racer og jublede over hans første sejr i sæsonen i stil med Hans-Joachim Stuck, der fejrede den første sejr for Audi på Norisring i Audi V8 quattro.

For 25 år siden debuterede Audi og vandt samtidig Norisring gadeløbet for første gang med Hans-Joachim Stuck bag rattet i Audi V8 quattro. Ved weekendens løb kunne man igen se Hans-Joachim Stuck bag rattet i den 25-årige Audi V8 quattro ved track præsentationen på Norisring.

Se video fra weekendens løb: audi-mediacenter.com/en/videos/1010

AUDI Danmark

Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Norisring
  • 28/06/15 - Norisring - Audi Sport TT Cup
  •