Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

René Prang må holde en ufrivillig pause

Super
Challenge 

03/07/15 

MC-Basen Super ChallengeEn simpel kørefejl sendte Roadracingkøreren René Prang hovedkulds i asfalten under tidtagning ved afvikling af MC Zenergy Super Challenge d. 27. & 28. juni på Padborg Park.
 

René Prang var ellers mødt op i Padborg, med det formål at sikre sig en sejr i weekendens 3 løb. Ved første tidtagning blev han da også noteret for den hurtigste tid. Den placering blev slået af hans nærmeste rival Simon Tirsgaard i anden tidtagning. René Prang nåede ikke at køre hele tidtagningen færdig. Han ville køre i pit for at justere sin maskine, men fejlbedømte en situation, og ramte en anden kører med sit bremsehåndtag, med det resultat at forhjulet blokerede og Prang fortsatte hen over styrret og landede med hoved og skulder på asfalten.

Alligevel endte han med den næsthurtigste tid i tidtagningen. En position han af naturlige årsager ikke kunne bruge til noget.
Den hårde medfart i mødet med asfalten, betød en flækket styrthjelm og brækket kraveben, en masse knubs, samt kosmetiske småskader på roadraceren. En røntgenundersøgelse efterfølgende viste at kravebenet er brækket to steder. Han skal derfor opereres fredag i denne uge, og have fæstnet de to løse ender igen. En tur han har prøvet et par gange tidligere i karrieren, men alligevel ubelejligt og smertefuldt.

Styrtet betyder at René Prang ikke kommer til at deltage i Nordisk mesterskab, som køres den sidste weekend i juli på Karlskoga motorstadion i Sverige.
Han forventer dog at være klar til næste DM afdeling som køres 14. & 15. august på Ring Djursland.

I den foreløbige stilling i henholdsvis serien MC Zenergy Super Challenge og DM Ligger René Prang nr. 2 i begge serier i Klassen SuperBike.

Teammakker Michael Brix Sørensen, der kører i klassen SuperSport 600 ligger på en 1. plads i serien MC Zenergy Super Challenge og en 18. plads i DM. Han Kørte ikke med i DM afdelingen i Assen i Holland, da der samtidig blev kørt MC Zenergy Super Challenge i Padborg.

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  • Padborg Park
  • 28/06/15 - Padborg Park - Super Challenge
  •