Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Ungt talent får ECCO med på holdet

Danish
Supertourisme
Turbo 

02/07/15 

17-årige Ole Petersen får ECCO med på holdet, når han efter sommerferien atter skal dyste med nogle af Danmarks bedste kørere i Danish Superturisme-klassen.
 

Der er altid plads til en reklame mere.

Det er der også på Ole Petersens hvide BMW-racerbil, og her er et nyt firmanavn nu på vej.

Det er ECCO-koncernen, der har indgået en sponsor-aftale med den 17-årige Bredebro-dreng, der trods sin unge alder allerede kan se tilbage på en særdeles succesrig karriere bag rattet. Det er da også det potentiale, eksperter øjner i det unge talent, der får ECCO til at være med om bord. ECCO har dermed undtagelsesvist valgt at udvide sin portefølje af sponsorater og ser frem til at støtte et lokalt talent, der udviser både viljestyrke og gåpåmod.


Ole Petersen får ECCO med på holdet

Ole Petersens teamchef, Dan Petersen, Bredebro, er glad for den nye aftale.

Det er en stor hjælp. Med ECCO som sponsor får Ole mulighed for noget ekstra træning og til at få en personlig coach ved sin side, så han kan udvikle sig, siger Dan Petersen.

Sønnen startede i motorsport som bare 8-årig i én gokart, hvor han blev dansk mester i 2012 og året efter ved med til at køre om det tyske mesterskab.

Sidste år, som 16-årig, skiftede han gokarten ud med en blå Suzuki Sport, hvor han i en meget tæt sæsonafgørelse sluttede på en samlet andenplads i 1600 challenge-serie. Ikke mindst dette resultat var i januar i år årsag til, at han ved den årlige Dansk Motorsport Award blev kåret som ”Årets talent”.

Det næste skridt mod toppen af motorsporten tog Ole Petersen i foråret, hvor han nu er med i den nystartede Danish Superturisme-klasse. Her har han allerede har kørt to heatsejre hjem, og i den samlede stilling indtager på nuværende tidspunkt en femteplads. I Superturisme-klassen deltager nogle af Danmarks bedste kørere, herunder Kurt Thiim, Michel Nykjær og Henrik Lundgård.

Serien fortsætter efter sommerpausen med bl.a. to afsluttende afdelinger på Padborg Park

Thimm Motorsport


Læs mere om:
  • Ole Petersen
  • Sturup Raceway
  • 16/08/15 - Sturup Raceway - Danish Supertourisme Turbo
  •