Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Perfekt resultat for Bjerrum Motorsport

Rally 
01/07/15 

Der var ro og smil på, da Lars Bjerrum/Hjerm og Henning Kristensen/Gudum fra Bjerrum Motorsport kørte deres flotte og hidsige Ford Puma ind på klassens tredjeplads og en 8. plads generelt til Yokohama Mesterskabets anden afdeling, kørt i Ringkøbing industri.
 

Prøven i Ringkøbing passede godt til en 1600 kubik bil, og hvad enten man ser på klassen i DM regi, minirally regi, og som her til et rallysprint, så er klassen fuld af dygtige chauffører og hurtige biler, så man får intet foræret her, i kampen om podiepladserne.

Flot vejr, og en super fin prøve, og efter første heat kunne Lars konstatere, at bagvognen på Pumaen på de første par omgange var lidt løs med tendens til overstyring, teamet har med vilje valgt ikke at justere for meget på bilen, da teamets ekspertise på dette område før skal bygges op, via Lars’s tillid til bilen og erfaringen dermed.

Benny Pedersen fra bpracing.dk kom hen med gode råd om støddæmpernes ’tryk og træk’, dette gav i det efterfølgende heat en mere neutral styrende bagende på Pumaen, og dermed mere ro i kabinen, et positivt skridt i den rigtige retning.

Efter sidste kørte heat var der kun 6 sekunder op til hurtige Frank Nielsen i hans Citroen C2R2 Max på andenpladsen, mens Franks bror Carsten Nielsen, blev klasse og generelvinder i hans Peugeot 106 Maxi.

Selvom der på løbets startliste var mange motorstærke biler, såsom Porsche 997 GT3, BMW M3 og andre hurtigløbere, så viste resultatlisten, at klassen hvor i Pumaen kører, er en super sjov klasse at være med i, her bliver man målt efter hver prøve/heat, om tiden dur eller ej, dette er rigtig motorløb, og nu kan Bjerrum Motorsport gå på sommerferie, med mere tiltro til bilen, teamet har i Puma’en fået et stykke ’legetøj’ som giver smil på til hvert løb, nu er det næste løb det legendariske rallysprint i byen Fårvang fredag den 7. August, med Yokohama dagen efter på havnen i Randers, så er der fuld fart på rallykalenderen igen.

Allan Post


Læs mere om:
  • Lars Bjerrum
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: