Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Hurtigst, til og med pausen

Rally 
30/06/15 

Yokohama Mesterskabets anden afdeling i Vest regi var i Ringkøbing, hvor en fin lille rundbane dog med snævre chikaner skulle køres, i det flotteste sommervejr, og Jørgen Hansen/Fjenneslev og Sabrina Murmann Sørensen/Hammel i Porsche 997 GT3 kørte klart efter den generelle sejr, i tørvejr kan Porschen virkelig ’stampe i jorden’, og så er JH Racing altid med i toppen.
 

I vanlig Jørgen Hansen stil kørte han prøven igennem på hans motoriserede løbehjul, analyserede prøven, alt imens service teamet gjorde Porschen klar til kamp, for det var usikkert om prøven egnede sig til en motorstærk bil, eller en velkørende 1600 bil, så fokus og parathed var to vigtige parametre.

De to første heat gik perfekt, i 1. heat blev det til hurtigste generelt, og i andet heat anden hurtigst, så i den store midtvejspause førte Jørgen og Sabrina samlet, og det med en god følelse i kroppen, vejret var perfekt, pausen skulle nydes, og så skulle fokus ellers indstilles til de sidste to heat.

Igen, Jørgen kørte prøven igennem for sig selv på løbehjulet inden heat 3 og 4, og så skulle der ellers gives fuld gas, men med det i baghovedet at de førte, og at de andre skulle angribe dem!

Det hele blev dog vendt gevaldigt på hovedet, da Jørgen og Sabrina kørte en omgang for meget i 3. heat, dette kostede 50 sekunder, og enhver chance for et topresultat.

Sabrina havde brugt triptælleren som backup rundt på prøven, og ifølge prøveskitsen var prøven lige lang begge veje rundt, men det forholdt sig sådan, at prøven næsten var en omgang mindre i 3 og 4 heat da omgangsskiltet var lavet ’forkert’ med en omgang mindre, dette snød hende. Alle har ret til at lave en fejl, det sker for alle, og Sabrina laver nok ikke denne igen.

Sidste heat blev kørt ifølge det rigtige antal omgange, og med en fornuftig tid, og så kunne teamet ellers læsse Porschen, indstille GPSen på Fjenneslev, og tage både de gode, og de knap så gode ting med sig hjem, men farten er der, Jørgen Hansen er en vinder…

Allan Post


Læs mere om:
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: