Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Christoffer Nygaard kører for Team K-Rejser

24 Hours 
30/06/15 

starter for teamet ved 24-timers løb på Paul Ricard
Christoffer Nygaard, som tidligere på måneden kørte sit femte 24-timers løb på Le Mans for Young Driver AMR, er klar til en ny motorsportsudfordring. Den 10.-12. juli skal han deltage i et nyt 24-timers løb. Atter for et danskejet team, men i en bil og i en løbsserie, som han slet ikke kender.
 

Racerkøreren starter nemlig for Team K-Rejser ved årets fjerde afdeling af 24 Hour International Endurance Series på Paul Ricard i Sydfrankrig.

”Jeg havde en snak med Jacob Kristensen under Le Mans-ugen, hvor han spurgte, om jeg kunne tænke mig at være med på holdet. Jeg har altid drømt om at køre et 24-timers løb med en Kristensen, og at det så skulle ske sammen med Jacob, bliver det ikke mindre af,” siger Christoffer Nygaard med et stort smil.


Le Mans-køreren Christoffer Nygaard starter for Team K-Rejser

”Christoffer er jo en del af familien, så det var helt naturligt at spørge, om han ville være med på holdet,” tilføjer Jacob Kristensen. ”Mange af vores mekanikere i Team K-Rejser er jo fra tiden med K-Motorsport, og dengang jeg kørte DTC, var Christoffer min dækdreng i DTC!”

”Det bliver dejligt, at Jacob og jeg nu for første gang kan stille op i det samme løb og i det samme bil. Vi har et langt venskab fra tiden hos K-Motorsport, træningssamlinger på Club La Santa Sport og så naturligvis i de senere år på Le Mans,” siger Christoffer Nygaard.

Det er ikke nogen hr. hvem-som-helst, Team K-Rejser har fået i folden. Mange kender sikkert Christoffer Nygaard for sine starter i 24-timers løbet på Le Mans, men hans meritter rummer meget mere end det. Sidste år sluttede han på andenpladsen i World Cuppen for kørere i GTE Am-klassen, og han har også tidligere kørt EM-løb på netop Paul Ricard-banen øst for Marseilles, hvor hans debut for teamet kommer til at foregå.

”Den bane har jeg kørt en hel del omgange på, men jeg har aldrig prøvet at køre et 24-timers løb på den, ej heller et løb i denne løbsserie,” forklarer han. ”Jeg har heller ikke prøvet teamets Peugeot RCZ, og jeg kommer sikkert ud i et løb med mange forskellige biler, hvor nogle er hurtigere og andre er langsommere end min. Men det er jeg vant til fra Le Mans.”


Team K-Rejser har en sejr med i bagagen fra løbet på Mugello

Udover Christoffer Nygaard og Jacob Kristensen udgøres Team K-Rejsers kørerbesætning af teamets mangeårige kører Jan Engelbrecht og Thomas Sørensen, som startede for teamet ved årets løb i Dubai og på Zandvoort-banen. På Mugello-banen i Italien vandt Team K-Rejser sin klasse med teamets Peugeot RCZ.

”Vi er rigtig glade for at have Christoffer med på holdet, og vi vil gerne rette en stor tak til Young Driver-teamet for at stille ham til rådighed,” slutter Jacob Kristensen.

Team K-Rejser


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Jacob Kristensen
  • Paul Ricard
  • 12/07/15 - Paul Ricard - 24 Hours
  •