Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Perfekt weekend for Nicki Thiim på Norisring

Porsche
Carrera Cup
Germany 

30/06/15 

Nicki Thiim var 'Back in Business' på Norisring i weekenden.
Han indledte med at sætte poleposition til begge løb og der er vel ikke noget bedre end at omsætte dem begge til sejre. For Nicki Thiim vandt både lørdagens og søndagens løb i den tyske Porsche Carrera Cup.
 

I løbet af 35 minutter i løbet af kvalifikationen, lagde Nicki Thiim grundstenene til sejre i begge weekendens løb i Porsche Carrera Cup Deutschland. Under våde betingelser sikrede Nicki Thiim sig pole position til begge weekendens løb i den tyske Porsche Carrera Cup.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

"Lige præcis Norisring, er under våde betingelser noget helt specielt. Du skal virkelig passe på at du ikke skrider ud og havner i muren. Jeg er selvfølgelig glad for at det hele klappede for mig og at jeg kunne holde forrest. Teamet havde lavet et superjob." Sagde Nicki Thiim efter kvalifikationen.

Til løbet lørdag var banen tørret op igen. Nicki Thiim fik trods en lille bremsefejl en rigtig god start på løbet, og tillod ikke konkurrenterne komme forbi. Over løbet som varede 26 omgange, kunne Nicki Thiim stille og roligt øge sit forspring over konkurrenterne og køre sikkert i mål til den første sejr i serien i denne sæson.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Også til søndagens løb var Nicki Thiim i pole position. For Nicki Thiim var løbet søndag næsten en kopi af lørdagens løb. Efter 35 omgange på den 2,3 km lange bybane var sejrherren igen Nicki Thiim.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Med to sejre var det en perfekt weekend for Nicki Thiim. Med i alt 78 points er Nicki Thiim på en samlet fjerdeplads i mesterskabsstillingen.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

"Det har været en helt fantastisk weekend. En stor tak til 'Team 75 Bernhard'. Gutterne har arbejdet vildt hårdt, så det er dejligt at vi kunne starte weekenden godt og at arbejdet har lønnet sig, som man kan se. Det er altid vildt at kunne sejre på denne snævre bybane. For mig personligt var begge sejre noget specielt, idet det var her at min far vandt sit første løb og nu kan jeg være med til at forsætte historien. Jeg er bare så lykkelig."


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Men allerede i den kommende weekend skal Nicki Thiim på arbejde igen. I dagene 3-5 juli gælder det de næste runder i ADAC GT Master serien som er henlagt til Lausitzring.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

"Vi må se hvad der sker. Bilerne - Audi R8 LMS ultra og Porsche 911 GT3 - er meget forskellige. I dette tilfælde skal der også angribes fra start." Sagde Nicki Thiim om den kommende weekend.

Porsche Carrera Cup Deutschland kører igen om små 14 dage. Man tager med DTM feltet til Holland til Zandvoort.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Norisring
  • 28/06/15 - Norisring - Porsche Carrera Cup Germany
  •