Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama 1600 Challenge

Voetmann Racing var bestemt ikke tilfredse

Yokohama
1600 Challenge 

27/06/15 
Yokohama

med resultatet for den 3 afd
Lørdagen startede tidligt da vi allerede skulle til førermøde kl. 7:30. Lidt tid efter skulle vi også være klar til første træning. Første træning gik udmærket. Det var lang tid siden at Niklas havde kørt på Ring Djursland, men allerede i den første træning beviste vi endnu en gang at vi høre til i toppen. Niklas kommer ind som 4 hurtigst, ud af 19 biler. En træning som tyder godt da vi ved at der kunne findes mere fart, men stadigvæk en træning vi ikke er helt tilfredse med.
 

Men der går ikke lang tid inden vi skulle køre tidtagningen, som gik noget bedre end første træning. Niklas sætter anden hurtigst tid med under en tiendedel af et sekund til nr. 1.


(Foto: CN Photo )

Første heat starter ikke synderlig godt. Niklas fejl-bedømmer start tidspunktet og ruller 1 meter, hvor han så bremser, starten går straks efter og da han bremser ned er der intet moment tilbage i bilen så han mister 2 pladser og ryger straks ned på 4 pladsen. Der efter får han en straf som indebærer at han skal køre en strafbane (en alternativ bane der er lidt langsommere en den optimale vej) Niklas kommer ud på 8 pladsen og når desværre kun at køre sig to pladser op. Så han ender som nr. 6.


(Foto: Motorsportsfoto.dk)

Andet heat skal Niklas starte som nr. 3, da man kører efter reglen om at de 8 første vendes. Niklas kommer ud af første sving som nr. 2 og godt med. Da Niklas køre ned at langsiden på anden omgang, går det desværre galt, for bremserne blokerer straks, Niklas får den til at stå fast igen, men da han prøver at få bilen på rette vej igen ind mod sporet, glider bagenden og bilen ender sidelæns i sporet hvor alle bilerne kommer kørerne. Niklas bliver ramt i forenden, som gør at bilen går helt ud sporing, rattet sidder nu 60 grader til den ene side(et voldsomt tegn på at bilen IKKE køre som den skal). Grunden til at bilen blokerede bremsen i starten som var størstedelen til at bilen endte som den gjorde, var at bilen slog fejl på ABS’en lige da starten går. Niklas ryger ned på en 14 plads, men ender med at vende sig til det og køre hurtigere og hurtigere tider. Niklas når at overhale 2 biler og ender på en 12 plads.


(Foto: CN Photo )

Ikke en afd. vi er tilfreds med overhovedet. Men en afd. hvor vi har lært en masse som vi ved at vi kan drage nytte af senere hen. Det vil sige at vi lægger på den samlede 4 plads i DM Og vi er max klar til at give den endnu mere gas når vi kører 4 afd. af Yokohama 1600 Challenge som også skal køres på Ring Djursland.

Voetmann Racing


Læs mere om:
 • Niklas Voetmann
 • Ring Djursland
 • 21/06/15 - Ring Djursland - Yokohama 1600 Challenge
 •  
   

  Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS