Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Motoren kogte over for Jesper Bisted

DM Rally 
27/06/15 

Den seneste afdeling af Danmarksmesterskabet i rally blev en meget kort affære for Jesper Bisted og Arly Larsen. Makkerparret fra Horsens og Dianalund nåede kun til den tredje af de ti hastighedsprøver, som indgik i Ecoteck Rally Himmerland, inden de måtte udgå.
 

”Vi fik problemer allerede på den første hastighedsprøve, som var en omgangsprøve,” fortæller Jesper Bisted. ”Da vi havde kørt den første omgang, sprang kileremmen. Pludselig begyndte forskellige lamper at blinke, og jeg var godt klar over, hvad der var galt.”


Det seneste DM-rally blev en meget kort affære for Jesper Bisted og Arly Larsen

”Da vi kom til mål på hastighedsprøven, stod vandtemperaturen på 130 grader, mens olien var oppe på 140 grader. Vandet skal normalt ligge omkring de 90, mens olien typisk har en arbejdstemperatur på 120.”

Jesper Bisted og Arly Larsen skulle nå at køre endnu en hastighedsprøve, inden de kunne komme til servicepladsen ved Nysum-banen, hvor deres mekanikere kunne hjælpe dem.

”Vi tog en chance, fik hældt noget vand på og kørte til næste prøve, men så begyndte ladelampen at lyse,” forklarer Jesper Bisted. ”Vi kørte prøven på Nysum-banen og fik lavet service. Men allerede da vi kørte 100 meter på prøve 3, gik det galt. Motoren havde sprængt en toppakning og smidt al vandet ud på forhjulet, så det låste. Motoren har også været så varm, at den havde smeltet køleren i toppen.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Hobro
  • 20/06/15 - Hobro - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: