Go Kart

Dansker-team slår Ralf Schumachers kartingteam

Go Kart
26/06/15

Storm Development-teamet er kommet særdeles godt fra start. Det nystartede ungdommelige kartingteam har siden sæsonstart deltaget i en række nationale såvel som internationale løb, og statistikken er allerede god. Der er taget sølvtøj med hjem næsten hver gang. Teamet har tillige formået at været på poleposition ved begge afdelinger af tysk mesterskab.

Teamets første internationale sejr kom ved den anden afdeling af Tysk Mesterskab i starten af Juni. Her satte 14-årige Emil Dose konkurrenterne til vægs og sikrede sig sit første internationale topresultat med en tredjeplads i det første finalerace og en sejr i det andet race.

Storm Development-køreren Emil Dose øverst på podiet, mellem de to kørere fra KSM Racingteamet der drives af Ralf Schumacher

Også til de forrige afdelinger har teamets kørere gjort sig stærkt bemærket i toppen. Til den første afdeling af tysk mesterskab i Wackersdorf var Emil Dose på poleposition mens teamkammeraten Mads E. Hansen var 0.088 sek efter og dermed P2. Både KF-køreren Christian Sørensen og KFJ-Mads E. Hansen sluttede afdelingen af med sølvtøj til, da de kunne betræde KF og KF Junior-podiet med en 4. og 5. plads.

Ved den første afdeling af EM var det Andreas Jochimsen der imponerede med super hurtige tider – P5 i kvalifikationen og i finalen var han den hurtigste af dem alle.

Emil Dose kører sejren sikkert hjem foran fyldte tribuner i Belgien. Danskeren førte løbet fra start til slut

De ambitiøse og viljestærke kørere i teamet arbejder hårdt, og har allesammen den samme målsætning: de vil vinde.

- Det kan lyde som en farlig cocktail med fire unge kørere i samme telt, der alle vil vinde, men allerede nu er jeg blevet imponeret over hvor godt et sammenhold de har. Drengene udvikler virkelig hinanden ved hjælp af hinandens svagheder og styrker, og det er en fornøjelse at følge med i deres udvikling der allerede nu har været stor, fortæller teamchef Christian Markussen.

Teamet rummer to internationale kørere i KF klassen, 20-årige Christian Sørensen og 17-årige Andreas Jochimsen. I KF Junior-klassen er 14-årige Emil Dose og 14-årige Mads E. Hansen de to internationale kørere, mens 12-årige Benjamin Frislund deltager ved de danske mesterskaber. Den yngste kører Frederik Lystrup på 9 år kører i Cadett Mini-klassen ved de danske mesterskaber. Og det er ikke kun i udlandet kørerne betræder podierne. Mens Frederik Lystrup vandt den ene afdeling af Dansk Super Kart i Rødby, ja så var KF Junior-rookien Benjamin Frislund på podiet i Søndersø hvor han sikrede sig en suveræn tredjeplads.

Selvom det allerede nu er blevet til nogle sensationelle flotte resultater for det nye team og deres kørere, så er der stadig en masse spændende løb på kalenderen for resten af året. Den internationale sæson sluttes af med intet mindre end VM-deltagelse til September, der i år køres på La Conca i Italien.