Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

4. afdeling af Danish Supertourisme på Ring Djursland

Danish
Supertourisme
Turbo 

24/06/15 

Dagens Byggeri har været fast sponsor på Mikkel Mac’s Supertourisme racer gennem hele 2015 sæsonen, og en stort tak skal lyde til dem!
Mikkel Mac udtaler inden weekenden: ”Som tak, må jeg få kørt en masse point ind denne weekend, efter et uheldigt 3. løb på Spa Francorchamps i 3. afdeling af Danish Supertourisme.
 

Desværre bød weekenden på flere problemer for Mikkel Mac.

Første træning gik ikke som planlagt, da der var problemer med bremserne på raceren, så det blev desværre kun til en 6 plads.

I tidtagningen er det vigtig at komme blandt top 8, da man dermed skal køre superpole.

Superpole giver lige så mange point som et løb. Mikkel havde fået nye bremsekloder på bilen, de skulle køres til, så det tog desværre en stor del af tidtagningen, hvor Mikkel ikke kunne få det maksimale potentiale ud af bilen. Heldigvis lykkedes det Mikkel Mac at komme ind som nr. 4 i tidtagningen og dermed sikre sig en plads i superpole.

Søndag blev superpole og de 3 løb afviklet.

Det blev desværre kun til en 5. plads i superpole, da bagbremserne stadig ikke virkede.

Race 1 gik udmærket, dog med en bil der endnu ikke bremsede på baghjulene. Og desværre blev Mikkel ramt bagfra, hvilket sendte ham på en snurretur, så det blev ikke til nogle point i løb 1.

Race 2 blev til en lang kø kørsel, så det var svært at overhale, men Mikkel fik kørt sig frem til en 7. plads, fra en start placering som nr. 12.

Race 3 fik Mikkel Mac en god start, til trods for en start placering som nummer 9. Mikkel Mac fandt en bedre rytme at køre bilen på, da der stadig var problemer med bagbremserne. Trods de svære odds, fik Mikkel kørt sig helt op i feltet, og sluttede som nummer 2 i finale heatet.

På trods en meget vanskelig og problem fyldt weekend, endte det nogenlunde for Mikkel.

Mikkel Mac


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Ring Djursland
  • 21/06/15 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •