Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Maksimumpointene glippede for Kenneth Madsen/Henrik Dernoff

DM Rally 
24/06/15 

Det blev ikke til et nyt sæt maksimumpoint til kampen om Danmarksmesterskabet i rally for de hurtigste biler i 2WD-divisionen, da Kenneth Madsen/Henrik Dernoff (Ruds Vedby/Ringsted) deltog i anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally – Ecoteck Rally Himmerland – som i weekenden blev kørt i og omkring Hobro.
 

Makkerparret i den hurtige Suzuki Swift Super 2000 var ellers på pokal- og pointkurs i løbet. Efter otte af de ti hastighedsprøver havde de lagt sig i en komfortabel føring i divisionen – godt fire minutter var de foran nærmeste konkurrenter – ligesom de lå til en placering i top 5 generelt.


Kenneth Madsen og Henrik Dernoff nåede desværre ikke målet

”Men pludselig på den niende hastighedsprøve kom der en meget grim lyd under en acceleration på vej ud af en chikane,” fortæller Kenneth Madsen. ”Det viste sig at være svinghjulet, som var gået i stykker. Det er ikke noget, som vi har prøvet før, men nu må vi have skilt bilen ad for at se, om der har været en fejl, eller hvad årsagen kan være.”

I deres to seneste rallystarter er det ellers blevet til generalsejre for Kenneth Madsen/Henrik Dernoff, men selv om de er skuffede over at måtte udgå, så havde de ikke forventet at kunne vinde.

”Det var nogle hurtige prøver, som indgik i løbet, men det vidste vi jo fra start af, at det ville være, men ellers er det gået okay,” siger Kenneth Madsen.

”Vi blev sænket på et par prøver og vi fik også smadret en forrude. Der var en del løse sten på en hastighedsprøve, hvor vi faktisk kørte en hel omgang bagved en konkurrent. Der er ikke så meget at sige til det, for vi førte jo med over tre minutter, men man skal jo som sagt i mål først. Nu skal vi bare have bilen lavet.”

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Henrik Dernoff
  • Henrik Madsen
  • Hobro
  • 20/06/15 - Hobro - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: